Gezin van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer wordt verder uitgebreid

uitgebreid

Ze zijn weer met z’n zessen in huize Molkenboer-Meiland

Een tijdje geleden maakte Maxime Meiland bekend dat een van haar katten, Jut, helaas was overleden. Kattenbroertje Jul was daar erg verdrietig over. Gisteren deelde Maxime echter groot nieuws via Instagram: hun gezinnetje wordt weer uitgebreid!

Jut en Jul

Enkele weken geleden kreeg de familie Meiland-Molkenboer een zware klap te verwerken. Maxime deelde toen via haar Insta Stories: “Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding. Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook… Rust zacht lieverd”, valt er te lezen bij een lieve foto van de broertjes in gelukkiger tijden.

Katje

Maxime heeft het er duidelijk erg moeilijk mee gehad, want gisteravond deelde ze een bijzondere video in haar Instagram Stories. Ze verrast Leroy met een kleine poes. “Néé!” roept de verraste vader, die duidelijk sprakeloos is door het schattige kleine dier. “Ze is nog een beetje angstig”, legt Maxime uit. Een naam voor de poes hebben ze ook al. “En hoe heet-ie mama?”, vraagt Claire die vol enthousiasme bij de aankondiging ronddartelt. De kitten heeft de naam Jet gekregen. Maxime laat zien dat de twee katten het prima met elkaar kunnen vinden. “Kijk, hij is niet meer weg te slaan bij Jet”, fluistert ze terwijl de twee katten elkaar vanaf de bank bekijken.

maxime meiland
Beeld: Instagram @maximemeiland

Groter gezin

Overigens zal dit waarschijnlijk niet de laatste keer zijn dat Maxime Meiland voor gezinsuitbreiding gaat. In gesprek met Robbert Rodenburg liet ze vorige week namelijk al doorschemeren dat zij en Leroy een derde kindje nog wel zien zitten. “We willen nog wel een derde kindje, dat zou ik heel erg leuk vinden”, deelde ze in zijn show Terug naar Toen. Dus wie weet: misschien krijgen Claire en Vivé er binnenkort naast een huisdier ook nog een broertje of zusje bij.

Lees ook: Vanaf deze datum is het nieuwe seizoen van Chateau Meiland te zien

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram @maximemeiland