Gezonde Lowlands-tips van ‘The Green Happiness’ vallen niet in goede aarde..

lowlands

‘Neem een tas met fruit mee naar het festival’

Er is veel ophef ontstaan over een nieuw artikel van de meiden van The Green Happiness; ditmaal over de gezonde Lowlands-tips die ze op hun website hebben gepubliceerd. In het artikel geven ze adviezen voor een gezonde levensstijl tijdens het festival en dat valt niet bepaald in goede aarde…

Gezond op Lowlands
Volgend weekend begint een van de meest geliefde festivals van Nederland weer: Lowlands. Tijdens dit feest is het normaal dat de ‘gezonde levensstijl’ eventjes aan de kant wordt gezet; je hebt immers eventjes vrij toch? Niet als het aan de meiden van The Green Happiness ligt; zij vinden namelijk dat je best een gezonde tijd op Lowlands kunt hebben als je je aan hun tips houdt.

Kamillethee en havermout
Zo adviseren ze een ‘s avons een kopje kamillethee te zetten met behulp van je meegebrachte gaspitje zodat je kunt ontspannen en lekker een paar uurtjes slaap kunt pakken. Ook is het volgens de meiden aan te raden om een heleboel water te drinken en om ieder glas alcohol af te wisselen met een glas water. Gezond eten op een dergelijk festival is ook altijd een hele uitdaging dus raden de dames de Lowlandsbezoeker aan om een tas met fruit mee te nemen. Ook kun je om het ongezonde eten te omzeilen zelf je havermout koken op de camping en dit opeten met meegebracht bamboeservies. Voor snackjes tussendoor raden ze dadels, snoeptomaatjes, komkommer, dadelrepen of gezonde repen uit de supermarkt of ekowinkel aan.

En deze tips, die vinden veel Twitteraars een beetje belachelijk

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: LINDAnieuws | Beeld: Twitter