Dikke mik tussen Giel Beelen en vriendin Malou: ‘Ik heb haar ouders ontmoet’

De twee ontmoetten elkaar tijdens het programma First Dates

Er zijn eigenlijk maar vrij weinig mensen die een relatie overhielden na hun deelname aan First Dates. Giel Beelen en Malou hebben echter geluk. De vonk tussen de twee sloeg tijdens het programma wél over. En het lijkt aardig serieus te zijn. Het koppel heeft zelfs al een aantal belangrijke mensen uit elkaars leven ontmoet.

Ouders van Malou

“We zijn zeker nog aan het daten, dus dat is hartstikke leuk”, vertelt Giel lachend aan Shownieuws. Ook brak een relatiemijlpaal aan voor het koppel: het voorstellen aan de ouders. “Ik had haar ouders al best wel snel ontmoet, omdat ze in Vietnam wonen, dus dat was best wel snel gegaan.” Of de radio-dj het daarmee ook te snel vond? Nee hoor. “Ik vond het ook fijn, want dan weet je nog meer waar iemand vandaan komt.”

Giels moeder en broer

Niet alleen heeft Giel Malou’s ouders ontmoet, andersom heeft de radio-dj zijn vriendin ook voorgesteld aan een aantal belangrijke personen in zijn leven. “Ze heeft nu ook mijn moeder en broer ontmoet”, aldus Giel.

First Dates

Giel en Malou ontmoetten elkaar tijdens het BNNVARA programma First Dates. De makers benaderden Giel voor de speciale BN’ers versie van het programma voor Valentijnsdag. De radio-dj twijfelde even, maar stemde toch in nadat zijn collega’s hem overtuigden.

Lees ook: Eerste date? First Dates-gastheer Sergio en barman Victor geven tips

Bron: Show |Beeld: Videostill Show