Giel Beelen opnieuw gelukkig in de liefde met nieuwe vlam

Giel Beelen

En zo ziet ze eruit!

Giel Beelen deed begin vorig jaar mee aan de VIP-editie van het datingprogramma First Dates. De radio-dj sloeg daar Malou aan de haak, maar na een halfjaar besloten de twee alsnog om uit elkaar te gaan. Inmiddels is Giel opnieuw gelukkig in de liefde, want zijn nieuwe vlam heeft een innige foto met hem gedeeld op haar Instagram.

Veel gemeen

Giel Beelen (44) zou nu een relatie hebben met de 18 jaar jongere Romy Stuik (26). Romy deelt namelijk een innig kiekje in haar Instagram Stories, waarop zij en Giel elkaar knuffelen en voor een vliegtuig staan. De foto vind je hier! Hoe de twee elkaar precies kennen is niet duidelijk, maar ze hebben in ieder geval veel gemeen met elkaar. De radio-dj is tegenwoordig namelijk bezig met meditatie en yoga, en ook Romy houdt hiervan, zo valt te lezen op haar Instagram-profiel.

Radio-dj

Daarnaast is Romy ook werkzaam als radio-dj. Ze werkt al anderhalf jaar voor 247streaming.network, een online radiostation. Ook is de blondine model en hostess én werd ze in 2019 first runner up tijdens de Miss Glamour Look International. Wat een knapperd! De twee hebben nog niet gereageerd op de relatiegeruchten. Bekijk hieronder een aantal foto’s van Romy.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Stuik (@romystuik)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Romy Stuik (@romystuik)

Lees ook: Dikke mik tussen Giel Beelen en vriendin Malou: ‘Ik heb haar ouders ontmoet’

Bron: Utopianieuws | Beeld: Brunopress