Giel Beelen na vier jaar weer als vrijgezel door het leven

De radio-dj was vier jaar samen met zijn ex

Giel Beelen maakte vanochtend bekend weer als vrijgezel door het leven te gaan. De radio-dj plaatste een foto op Instagram van hem en zijn ex. ”Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar”, schrijft hij. Giel was vier jaar samen met de twaalf jaar jongere Nicolien, maar de twee hebben toch besloten om uit elkaar te gaan.

”Vrienden voor het leven blijven we sowieso”, schrijft Giel op Instagram.

Gestrand

Giel had vier jaar lang een relatie met de twaalf jaar jongere Nicolien. De dj heeft nu officieel bevestigd dat hun relatie helaas is gestrand. ”Ik heb lang gewacht met delen. De pijn van twee mensen die van elkaar houden maar toch besluiten uit elkaar te gaan is beter te verwerken zonder dat veel mensen zich ermee bemoeien”, begint Beelen zijn bericht.

Vrienden voor het leven

”Al sinds lange tijd wonen Nicolien en ik niet meer bij elkaar”, gaat de 42-jarige verder. ”Inmiddels hebben we er een weg in gevonden. Vrienden voor het leven blijven we sowieso. We koesteren de mooie tijd die we samen gehad hebben. En hoewel ik haar nog dagelijks mis weet ik dat het beter is zo.”

Leeftijdsverschil

Giel en Nicolien kregen in 2015 een relatie. Het grote leeftijdsverschil tussen hen was volgens Giel geen probleem. ”Ze is geestelijk veel ouder dan ik, dat heft elkaar meer dan op”, zei hij al in Van der Vorst ziet Sterren over Nicolien. De twee zijn uiteindelijk vier jaar samen geweest.

Lees ook: Dave en Donny Roelvink onder vuur na seksistische opmerkingen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Patrick Harderwijk