Glennis Grace krijgt staande ovatie na optreden in America’s Got Talent liveshow

Of Glennis Grace doorgaat naar de volgende ronde is nog onbekend

Dat Glennis Grace een fantastische zangeres is wisten we in Nederland uiteraard al heel lang. Nu probeert ze door te breken in Amerika door middel van het programma America’s Got Talent. Hierin moet zij het opnemen tegen talenten uit allerlei disciplines. Van zang tot acrobatiek. Gisteren was de allereerste liveshow van het programma en daar zijn uiteraard beelden van. 

Wat een prachtig optreden.

The Greatest Showman

Voor de eerste liveshow had Glennis gekozen voor het nummer ‘Never Enough’ uit de musicalfilm The Greatest Showman. Dat het goed was, is zacht uitgedrukt. De zangeres kreeg namelijk een staande ovatie van de juryleden van het programma. Juryvoorzitter Simon Cowell noemde haar ‘briljant, elegant en fantastisch’. Mel B, voormalig lid van de Spice Girls, benoemde nogmaals dat ze zo intens veel respect heeft voor het feit dat Glennis een alleenstaande moeder is en dit toch even doet. De Spice Girl wilde wel even een puntje van kritiek geven, want dat jasje dat Glennis droeg kon echt niet, aldus de zangeres. Glennis beloofde dat niet meer te dragen.

‘Beste zangeres’

Ook op sociale media regent het complimenten voor de Nederlandse zangeres. Zo werd ze onder andere de ‘beste zangeres in de competitie’ genoemd en vertelden mensen dat ze kippenvel kregen van het optreden. Ze zou het nummer zelfs beter gezongen hebben dan het origineel. Vannacht wordt duidelijk of Glennis door mag naar de volgende ronde. Dit ligt volledig in de handen van de Amerikaanse fans, want Nederlanders mogen helaas niet stemmen.

Wil je zelf zien hoe Glennis geschitterd heeft in de liveshow? Bekijk dan snel het filmpje hieronder.

Lees ook: Zwemheld Maarten van der Weijden moest na wakker worden eerst in bad van zijn vrouw

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: videostill America’s Got Talent