Video: zo ging de auditie van Glennis Grace bij ‘America’s Got Talent’

Ze zingt loepzuiver!

Eén van Nederlands meest getalenteerde zangeressen, Glennis Grace, deed onlangs auditie voor de Amerikaanse versie van Holland’s Got Talent. Door Billboard is nu een video gepubliceerd van de eerste beelden van Glennis’ auditie. In de video is te zien hoe de Nederlandse zangeres zich aan de jury voorstelt en hoe haar eerste couplet van de auditie verloopt.

In haar auditie zingt ze het nummer ‘Run To You’ van Whitney Houston.

Glennis Grace

Voordat ze auditie deed bij America’s Got Talent bracht haar internationale management de video waarin Glennis Whitney Houstons Run to you zingt onder de aandacht bij de producent van America’s Got Talent. Die was zo onder de indruk, dat de Nederlandse zangeres werd uitgenodigd om auditie te komen doen voor de jury: Spice Girl Mel B, model en presentatrice Heidi Klum, comedian Howie Mandel en sterproducer  Simon Cowell.

Dezelfde video ging een jaar geleden ook al viral, omdat de Amerikaanse rapster Nicki Minaj (81 miljoen volgers op Instagram) de video deelde op haar account.  “Alles kwam samen. Dit nummer heeft Whitney zelf nooit live gezongen. Het was vijf jaar na haar dood. Bij mij kwamen er emoties los. Wat dacht je, zij is de reden dat ik ben gaan zingen”, zei de zangeres daar destijds over.

Zenuwachtig

Tijdens de eerste beelden van haar auditie lijkt juryvoorzitter Simon Cowell behoorlijk onder de indruk te zijn. Voordat ze begint met zingen stelt Glennis zich aan de jury voor en vertelt ze over haar 11-jarige zoon. Haar zoon ziet graag dat zijn moeder haar dromen waarmaakt, zo vertelt ze. “Sinds kleins af aan wist ik al dat ik gemaakt was om voor een groot publiek te zingen”, aldus Glennis, die wel toegeeft wat zenuwachtig te zijn. Vervolgens zet ze het nummer Run To You van Whitney Houston in.

Benieuwd hoe de auditie van Glennis Grace verliep in Amerika? Bekijk dan snel de video van haar auditie op de volgende pagina!

Pagina 1/2