Glennis Grace spettert in de finale; maar is het genoeg om deze competitie te winnen?


Glennis Grace blaast de jury omver, maar is het genoeg?

Gisteravond vond de finale van America’s Got Talent plaats, waarin Glennis Grace het nummer ‘Run’ van de band Snow Patrol ten gehore bracht. Met haar prachtige stem blies ze de zaal en de jury omver, waarna ze een staande ovatie kreeg van publiek en juryleden. Maar, is het genoeg om de talentenjacht ook daadwerkelijk te winnen?

Voor ons heeft ze al gewonnen.

‘Vlekkeloos’

Het mooiste zou natuurlijk zijn als Glennis de talentenjacht daadwerkelijk wint, maar voor ons heeft ze al gewonnen. Ook de jury vindt dat ze een internationale carrière verdient: ‘vlekkeloos’ en ‘jij kan echt zingen’ roept de jury. Howie Mandel maakt het commentaar nog eens af: ‘Je hebt al een grote carrière in Nederland, maar dit podium geeft jou toegang tot de rest van de wereld. Geweldig!’

Winnen

Mocht Glennis wél winnen, dan wint ze een miljoen dollar en een optreden in Las Vegas. Glennis doet echter mee voor de bekendheid en in de hoop om een platenlabel te scoren en dat lijkt haar al te zijn gelukt. Het schijnt dat Glennis Grace al door meerdere Amerikaanse platenlabels is benaderd en door de liveshows heeft ze al een flinke fanbase opgebouwd. Daarnaast is de prijs niet zo fantastisch als het lijkt: van de miljoen dollar blijft door een stiekeme clausule en belasting nog geen 200.000 dollar over. En die show in Las Vegas? Dat stelt blijkbaar ook niet veel voor.

Competitie

Hoe het ook zij, als je meedoet aan een talentenjacht wil je natuurlijk ook winnen! Maar tegen wie neemt Glennis het eigenlijk op? Drie zangers, een trapeze act, een dansgroep, twee cabaretiers, een violist en een illusionist. De meeste mensen vermoeden dat de strijd werkelijk tussen Glennis Grace en de 14-jarige Courtney Hadwin gaat, maar je weet het maar nooit. Vanavond treedt Glennis Grace nog één keer op met een bekend persoon, waarmee ze een duet zal opvoeren. Daarna wordt de winnaar bekend gemaakt.

Glennis tijdens de finale:

Tegenstander Courtney Hadwin:

Lees ook: Gooit Arjen Lubach roet in het eten voor Glennis Grace in America’s Got Talent?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Linda, Iheartradio, Good Housekeeping | Beeld: Videostill