Glennis Grace woedend op festivalorganisatie: ‘Ik pik het niet dat mijn naam door het slijk wordt gehaald’

De zangeres is er helemaal klaar mee en uit haar woede via Instagram

Glennis Grace is woest op de organisatie van het festival Vier het Leven! in Dalfsen. De zangeres zou daar op 22 juni een optreden geven, maar dat gaat niet door wegens slechte kaartverkoop. De organisatie beschuldigt Glennis ervan afspraken niet nagekomen te zijn, maar dat is volgens de Amsterdamse complete onzin. Ze is er helemaal klaar mee en ventileert haar boosheid via Instagram.

De organisatie wil haar de schuld in de schoenen schuiven, aldus Glennis.

Glennis Grace

Het festival, dat georganiseerd is rondom de zangeres, gaat niet door. “We zijn bang dat er niet genoeg mensen komen, Glennis Grace is niet meer exclusief genoeg om uit de kosten te komen”, zo verklaart de organisatie van het festival tegenover dagblad De Stentor. Volgens de organisatie was met de zangeres afgesproken dat ze geen extra boekingen zou doen, maar heeft ze zich daar niet aan gehouden.

Slechte kaartverkoop

Via Instagram laat Glennis weten dat het verhaal volslagen onzin is. “De organisatie zelf heeft dit gecanceld vanwege slechte kaartverkoop. Nu willen ze mij de schuld hiervan geven”, schrijft ze kwaad. “Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest. Terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen.” De van oorsprong Curaçaose pikt het niet dat haar naam door het slijk wordt gehaald. Het verhaal krijgt waarschijnlijk nog wel een staartje. De zangeres eindigt haar verhaal namelijk met de woorden ‘wordt vervolgd’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ZO KLAAR MEE!!!!

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

Lees ook: Mediadirecteur BNNVARA: ‘Matthijs verdient uitzondering op salarisregel NPO

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill