Glennis Grace verbaast jury met fantastisch optreden: ‘Je hoort in de finale’

Glennis Grace

Wat een krachtige stem heeft Glennis Grace toch

Dat Glennis Grace een gouden keeltje heeft, wisten we in Nederland allang. Ook Amerika lijkt het nu met ons eens te worden. Glennis stond vannacht in de halve finale en ze blies de jury wederom omver met een prachtige vertolking van het nummer This Woman’s Work van Maxwell. 

Het was fantastisch!

Lovende kritieken

Het meest kritische jurylid Simon Cowell is zo onder de indruk van de zangeres dat hij het zelfs ‘het beste optreden van de avond’ durft te noemen. Ook de andere juryleden zijn lyrisch en Mel B van de Spice Girls kan alleen maar ‘Yes, Yes, Yes, Yes, Yes!’ roepen. Als dat geen goed teken is?

Eigen show en 1 miljoen

Glennis nam het in deze halve finale op tegen vier andere zangtalenten, een band en een comédienne. Of het genoeg was, weten we nog niet. Komende nacht komen de resultaten binnen van het Amerikaanse volk. Zij moeten nu genoeg stemmen op de Amsterdamse Glennis en dan maakt ze kans om het programma te winnen. Er staat een hoop op het spel. Wanneer de zangeres met de winst naar huis gaat, krijgt ze haar eigen show in Las Vegas en 1 miljoen dollar. Fingers crossed!

Lees ook: Brits stel krijgt kleinkind van hun overleden zoon met behulp van een draagmoeder

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: America’s Got Talent | Beeld: videostill America’s Got Talent