Glennis Grace volgt Jan Smit op als coach in The voice of Holland

glennis grace

De zangeres neemt het stokje over van Jan Smit

Onlangs maakte Jan Smit bekend dat hij stopt als coach bij The voice of Holland. Voor een tijdje was het onbekend wie zijn opvolger zou worden, maar inmiddels is het duidelijk. Niemand minder dan Glennis Grace wordt de nieuwe coach in het muziekprogramma.  

Nieuwe coach

Samen met collega’s Ali B, Anouk en Waylon gaat Glennis plaatsnemen in de welbekende rode stoelen. Peter van der Vorst, programmadirecteur van RTL, is ontzettend blij met Glennis. “Wij zijn heel blij dat Glennis plaats gaat nemen in een van de rode stoelen”, vertelt Peter aan RTL Boulevard. 

Nieuwe concurrent

“Ze wordt alom geprezen als een van de beste zangeressen van Nederland én ze weet als geen ander hoe het is om door een jury beoordeeld te worden. Ze deed mee aan het Eurovisiesongfestival en stond in de finale van America’s Got Talent.” Volgens Van der Vorst moeten de andere coaches in The voice of Holland hun borst natmaken. “Anouk, Ali B en Waylon hebben er een geduchte collega én concurrent bij, want wij zijn ervan overtuigd dat Glennis populair zal zijn bij de kandidaten.”

Favoriete programma

Glennis kan naar eigen zeggen niet wachten om aan de slag te gaan als coach. Aan RTL Boulevard vertelt de zangeres dat ze zich enorm vereerd voelt. “The Voice is vanaf het allereerste seizoen één van mijn favoriete programma’s (…) Ik geniet enorm van al dat talent en regelmatig jeukten mijn handen om als coach aan de slag te gaan.”

Lees ook: Jan Smit stopt als coach bij The Voice of Holland: ‘Meer tijd voor mezelf’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress