Glennis Grace over supermarktincident: ‘Heb het nog niet verwerkt’

De zangeres ontving ‘duizend donkere berichten’ over het incident

Zangeres Glennis Grace stond donderdagavond voor het eerst sinds het supermarktincident in februari weer op de bühne. Aan het begin van het optreden in Venlo sprak ze het publiek toe over het voorval in de Jumbo-supermarkt in Amsterdam. 

Moeilijke periode

In de vooraf opgenomen boodschap deelt de zangeres dat ze een moeilijke periode heeft gehad. “Als vrienden aan mij vragen hoe het met mij gaat, dan merk ik dat ik nog niet echt heb verwerkt wat er de afgelopen tijd is gebeurd. Ik ben de laatste maanden werkelijk met mijn haren door de modder heen gesleurd.” Na het incident ontving ze ‘duizend donkere berichten’.

Supermarktmishandeling

Glennis Grace werd op 12 februari aangehouden nadat ze verhaal kwam halen in de supermarkt. Haar zoon was aangevallen nadat hij in de winkel een elektronische sigaret opstak en daarop zou zijn aangesproken. Grace, haar zoon en een vriend van de familie keerden daarna terug naar de supermarkt waarop het incident uitdraaide op een vechtpartij. De zangeres werd toen drie nachten vastgehouden in de cel.

Vechtershart

De zangeres liet in de video ook weten dat ze een ‘vechtershart’ heeft, en niet goed heeft nagedacht. “Dat heeft mij in mijn leven hoogte- en dieptepunten gebracht. Deze keer had ik moeten luisteren naar mijn verstand, had ik even tot tien moeten tellen en bedenken: wat is hier eigenlijk aan de hand?”

Moederinstinct

In april bood ze al haar excuses aan voor het incident en handelde ze naar eigen zeggen uit moederinstinct en emotie. Tijdens het optreden herhaalde ze dat ze beseft dat ze toen iets verkeerd heeft gedaan.

Lees ook: Glennis Grace reageert op Jumbo-rel: ‘Had beter moeten weten’

Bron: Shownieuws, Linda | Beeld: BrunoPress