Glennis Grace reageert op geweldsincident in supermarkt

Glennis-Grace

De zangeres laat toch van zich horen

Vorige week was het het gesprek van de dag: Glennis Grace moest na een ruzie in de supermarkt drie nachten in de cel brommen. Hoewel Glennis er daarna niets meer over kon zeggen – in belang van het onderzoek –, doet ze dat nu wel. Het programma Roddelpraat deelt namelijk dat Glennis toch weer van zich zou hebben laten horen. 

Andere situatie

Roddelpraat claimt dat zij een chatgesprek met Glennis en vermoedelijk een volger hebben ontvangen, waarin te lezen is dat de situatie in werkelijkheid heel anders is. In de chat laat Glennis weten dat niet zij het personeel in de supermarkt zou hebben aangevallen, maar dat dit juist andersom is gebeurd. Ook schrijft ze dat haar zoon is ‘aangevallen door vijf man personeel van de Jumbo.’

Chatgesprek

Op Instagram liet de zangeres al eerder weten niets te zeggen over het incident. Maar volgens dit chatgesprek denkt ze nu heel anders over. “Mijn verhaal komt nog”, valt te lezen in het screenshot. De volger heeft vervolgens ook een tip voor haar, en zegt hoe langer ze wacht met haar verhaal, hoe ongeloviger het wordt. Glennis zou daarop reageren met: “Dat is zeker wat ik ook wil, maar ik word afgeraden door advocaten op dit moment vanwege het onderzoek. Geloof mij, mijn tong brandt!”

Ruzie in de Jumbo

Glennis Grace en haar zoon werden vorige week zaterdag aangehouden na een ruzie in een Jumbo-supermarkt, aan de Westerstraat in Amsterdam. Eerder die dag zou er ruzie zijn ontstaan tussen de 15-jarige zoon van Glennis en supermarktmedewerkers. Haar zoon zou in de supermarkt hebben gerookt, en daarna hardhandig de winkel zijn uitgezet. De zangeres en een groep bekenden kwamen in de avond terug en gingen verhaal halen. Dit resulteerde in een ruzie, waar Glennis toen werd opgepakt voor mishandeling en bedreiging.

Lees ook: Glennis Grace wilde speciale vipbehandeling op politiebureau

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress