Glennis Graces taakstraf zit er bijna op: ‘Krabbel langzaam weer op’

Glennis Grace

In een interview vertelt ze openhartig over de tijd na het ‘Jumbo-incident’

Na een op z’n zachts gezegd turbulente tijd zegt Glennis Grace nu langzaam weer op te krabbelen. In een interview op het YouTube-kanaal van Andy van der Meijde vertelt de zangeres openhartig over wat er allemaal is gebeurd na het beruchte incident in de Amsterdamse Jumbo.

Begraafplaats

In gesprek met Andy blikt Glennis terug op het incident. “Het is gewoon uit de hand gelopen en dat had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Maar what can I say?” De taakstraf van 200 uur die ze kreeg opgelegd, heeft de zangeres inmiddels bijna voltooid. Wat ze precies deed? “Op een begraafplaats ergens. Drie keer in de week, zes uurtjes per dag. En ik ben in een hele leuke ploeg terechtgekomen met allemaal Amsterdammers”, aldus Glennis.

Vriendschappen

Glennis geeft eerlijk toe dat ze behoorlijk wat vriendschappen is verloren in de afgelopen periode. “Ik denk dat ik dat het allerergste vond van alles. Ik ben niet een type dat heel veel mensen toelaat. Dus als ik je toelaat is het real”, vertelt ze. “Dan ga ik voor je door het vuur. Er zijn er toch wel een paar geweest, die me inderdaad in mijn privéleven gewoon gecanceld hebben. Dat vind ik nog steeds heel pijnlijk, maar ik heb het ook een plekje gegeven. En nogmaals, ik verdien niet de schoonheidsprijs. Maar dat was wel een van de dingen die me veel gedaan heeft.”

Carrière

Hoewel Glennis altijd een druk leven had als zangeres, ligt haar werk als artiest nu aardig stil. “Ik denk dat wanneer mijn taakstraf erop zit, dan kan ik het afsluiten”, zegt ze daarover. “Ik hoop ook voor mezelf, maar ook voor de mensen die me weer gaan boeken.”

Lees ook: Zien: dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld