Goed nieuws voor Samantha ‘Barbie’ de Jong: ‘Eindelijk schijnt de zon weer voor me’

‘Ik weet nu dat we voor altijd samen blijven’

Samantha ‘Barbie’ de Jong heeft een moeilijke tijd achter de rug; in januari belandde de realityster in een kliniek, nadat ze een zelfmoordpoging deed door middel van een overdosis drugs. Daarna liep ook nog haar relatie met ex-vriend Jordi op de klippen. 
Gelukkig breken er nu weer betere tijden aan voor Barbie.

Contact zoeken

Samantha en Rolf Tangel zijn weer een stel. Nadat Barbie haar relatie met Jordi Ossel beëindigde en ook Rolf Tangel een punt zette achter zijn relatie, besloot Samantha om Rolf weer op te zoeken, nadat ze van zijn beste vriend had gehoord dat hij alleen nog maar over haar praatte. Aan Story vertelt Barbie dat ze na haar breuk met Jordi Ossel heeft ingezien dat Rolf de ware voor haar is: “Rolf is de enige man bij wie ik me echt gelukkig voel. Ik weet dat we nu voor altijd samen zullen blijven.”

Op de knieën

Ook Rolf Tangel heeft veel vertrouwen in de relatie; hij laat weten dat hij nog voor het einde van het jaar voor zijn ‘Sam’ op de knieën wil gaan als het goed blijft gaan tussen de twee: “Dan vraag ik haar alsnog ten huwelijk, zoals ik eerder al wilde.” Samenwonen zit er eerst echter nog niet in voor het stel: “Ik wil het rustig opbouwen en waar ik nu woon, zit ik voorlopig goed,” laat Samantha weten. Vooralsnog is ze erg blij met de ontwikkelingen: “Eindelijk schijnt het zonnetje weer voor me.”

Roerige tijden

De 28-jarige Samantha ‘Barbie’ de Jong kwam in januari in het ziekenhuis te liggen toen ze een overdosis drugs had genomen met de intentie een einde aan haar leven te maken. Niet veel later verbrak ze de relatie met toenmalige vriend Jordi. Samantha was een paar jaar getrouwd met Michael van der Plas, met wie ze twee kinderen kreeg. De latere relatie met Tangel werd vorig jaar september verbroken. Eind januari werd bekend gemaakt dat ze zwanger is geweest van Tangel; die zwangerschap heeft ze voortijdig afgebroken.

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest
Bron: NU.nl | Beeld: Instagram Samantha