Goed nieuws voor Nicolette Kluijver: hier heeft ze lang op gewacht, wij zijn ZO blij voor haar!

Nicolette Kluijver keert terug in RTL Boulevard

Vrijdagavond is het zover en staat presentatrice Nicolette Kluijver weer achter het desk van RTL Boulevard. De 32-jarige blondine legde haar werkzaamheden tijdelijk naast zich neer, nadat longkanker bij haar was geconstateerd. Nu ze schoon is verklaard, pakt ze haar werkzaamheden rustig weer op.

Half maart deelde Kluijver op verschillende social media-kanalen dat ze schoon was verklaard. “Het is een gevecht geweest, maar ik wist dat ik kon winnen. Voorlopig lig ik nog in het ziekenhuis, maar met dit nieuws kan ik de wereld weer aan. Bedankt allemaal voor jullie steun.”

Nóg een nieuwtje
Ook zou de presentatrice een leuk nieuwtje hebben. Op Instagram hint de presentatrice dat het te maken heeft met het populaire survival-programma Expeditie Robinson. “Vanavond vertel ik in RTL Boulevard een nieuwtje. Iets waardoor ik me al dagen geweldig voel”, schrijft ze onder de foto die ze van haar en collegepresentator Dennis Weening deelt. Wij zijn reuze benieuwd en hopen haar snel weer op televisie mogen te bewonderen! 

Bron: Instagram & Nu | Beeld: videostill