Goed nieuws voor Rachel Hazes, wij zijn blij voor haar!

Het gaat stukken beter met Rachel: “Ze knokt enorm”

Rachel Hazes werd onlangs opgenomen op de psychiatrische afdeling van een Blaricums ziekenhuis. Het ging al langere tijd erg slecht met de weduwe van André Hazes, zo vertelde ook haar dochter Roxeanne.

“Een depressie hebben is iets wat zwaar onderschat wordt. Ik geloof ook dat je het zelf heel snel onderschat. Maar eens is het emmertje vol.” Na een zware periode is Rachel nu weer levenslustig, zegt haar dochter tegen Weekend. “Ze heeft nu overal weer zin in, ze wordt gelukkig van de dingen waar ik gelukkig van word: mijn muziek, mijn verloving. Er zijn allemaal dingetjes waar ze echt naar uitkijkt.”

Het gaat zelfs zo goed, dat Rachel toestemming heeft gekregen om grote delen van haar tijd weer thuis te spenderen. Zo slaapt ze weer in haar eigen bed en mag ze ook het hele weekend thuisblijven. Dat heeft haar woordvoerder bevestigd tegenover Shownieuws na berichtgeving hierover in Weekend. Rachel is door haar buren weer bij haar villa in Vinkeveen gesignaleerd. “Dat klopt”, vertelt een goede vriendin aan Weekend. “De artsen zijn erg tevreden, de afgelopen weken is Rachel enorm vooruit gegaan. We zijn heel blij dat het zo goed gaat. Er is echt flinke vooruitgang zichtbaar als je het vergelijkt met een paar weken geleden.” Wij zijn blij voor Rachel en haar naasten en we hopen dat ze er snel weer bovenop is.

Bron: Weekend |Beeld Hollandse Hoogte