Goed nieuws: tweede seizoen van B&B Vol Liefde komt eraan

Er wordt nu al gezocht naar deelnemers voor het tweede seizoen

Goed nieuws voor liefhebbers van het populaire Videoland-programma B&B Vol Liefde: er komt namelijk een tweede seizoen! Sterker nog: er wordt al druk gezocht naar nieuwe deelnemers…

B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde gaan alleenstaande B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek naar de liefde van hun leven. Dit zorgt voor flink wat ongemakkelijke momenten, stiltes aan tafel en bovendien hilarische scènes. Presentator Art Rooijakkers neemt de leiding in het programma en verschijnt zo nu en dan bij de B&B-eigenaren op de stoep. Dat het programma een groot succes is hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen, want er wordt inmiddels gezocht naar geschikte kandidaten voor een tweede seizoen.

Oproep

“Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/hotel/guesthouse/chateau/agriturismo/camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: B&B Vol Liefde“, luidt de oproep van castingbureau Blue Circle.

Opgeven

Dus, ben jij of ken jij iemand die geschikt is voor dit programma? Word jij de nieuwe Jacob, Debbie, Bert, Caroline, Vincent of Roxanne? Opgeven kan via deze link. Wij wachten in ieder geval met smart op het nieuwe seizoen van de serie.

Lees ook: Nieuw datingprogramma B&B Vol liefde valt in de smaak bij kijkers

Bron: Grazia | Beeld: Videostill