Goed nieuws voor Expeditie Robinson-fans!

We gaan extra veel Expeditie Robinson zien in 2022

We zitten nog volop in de spanning van het huidige seizoen van Expeditie Robinson, maar de eerste informatie over volgend jaar is binnen! Er komt weer een spannend nieuw seizoen aan, maar we gaan volgend jaar nog meer van het programma zien.

Videoland

De eerste informatie over het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson komt langzaam binnendruppelen. Inmiddels weten we dat er niet alleen een gewoon seizoen op RTL te zien is, maar ook een speciaal extra programma op Videoland. Dat nieuws werd vanochtend gedeeld op de Instagram van het netwerk.

Presentators

In het bericht werd niet alleen bekendgemaakt dat er volgend seizoen dubbel zoveel Robinson te zien is, maar ook wie het gaan presenteren. In plaats van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels, hebben Art Rooijakkers en Geraldine Kemper de touwtjes in handen bij de Videoland-versie. Nicolette en Kaj blijven de gewone versie van het programma wel presenteren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Art Rooijakkers werkte al in 2003 bij Expeditie Robinson, toen nog als verslaggever in Maleisië. Bijna twintig jaar later krijgt hij de eer om het programma te presenteren. “Het zal verrassend zijn, met verschillende twists, maar meer kan ik er echt niet over zeggen”, vertelde hij in een interview met AD.

Lees ook: Om deze reden vangen Expeditie Robinson-deelnemers dit jaar amper vis

Bron: AD, Instagram | Beeld: Instagram