Gordon is woest: auto leeggeroofd in beveiligde parkeergarage

Gordon auto leeggeroofd

Gordon deelt een foto op Facebook van zijn leeggeroofde auto

Zanger en presentator Gordon is verschrikkelijk boos op een of meerdere autodieven die zijn auto hebben leeggeroofd. Zojuist deelde hij een foto van zijn auto met ingeslagen ramen aan de achterzijde. Wat er precies uit de auto is gehaald heeft hij niet bekend gemaakt.

Gordon deelt zijn frustraties met zijn volgers op Facebook.

Facebookbericht

De auto van de zanger is leeggeroofd in een beveiligde garage. Dat dit hem is overkomen, laat hem niet in de koude kleren zitten. Zo schrijft hij bij zijn bericht op Facebook: “Wat een domper! Bedankt geweldig Q-Park voor de beveiligde parkeergarage, pfff. Stelletje tuig wat steelt van anderen die hard werken, gadverdamme!”

Reacties van volgers

De fans van Gordon geven hem groot gelijk is zijn woede. Zo reageert een volger onder het bericht: “Je betaalt je scheel aan parkeerkosten en dan kan dit dus gewoon gebeuren?! Schande!” Veel mensen hopen dat er video opnames van de inbraak te zien zijn en dat de dader zo snel mogelijk opgepakt kan worden.

Opening burgerrestaurant

Dat de autoinbraak juist nu gebeurt, komt op een bijzonder rot tijdstip voor de SBS-presentator. Een aantal dagen geleden zag Gordon nog zijn droom uitkomen nadat hij in Amsterdam zijn burgerrestaurant The Burger Room openende. Ook openende de zanger niet lang geleden de deuren van een ‘healty’ thee- en koffiesalon in Amsterdam. Wij hopen, net als velen anderen, dat de dader(s) snel gepakt kunnen worden!

Lees ook: Verdrietig nieuws voor de familie Borsato

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Shownieuws, Facebook Gordon | Beeld: videostill, YouTube