Gordon onthult: wel het bed gedeeld déze kandidaat uit ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’

Gordon

‘Ik dacht misschien is dat wat ik moet proberen’

Het was een grote teleurstelling toen Gordon op de valreep toch maar niet ging trouwen in Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?. Zowel Rogier als Manuel werd naar huis gestuurd en Gordon keerde terug uit Zuid-Afrika zoals hij ook was gekomen: alleen en ongetrouwd. 

Toch geeft hij nu toe wel met één van de kandidaten het bed te hebben gedeeld.

Intiem

Aan de Story vertelt de 49-jarige rasentertainer dat hij wel het bed heeft gedeeld met één van de kandidaten van het programma. In het interview vertelt hij dat hij met bakfietsvader Rogier ‘het bed in is gedoken’: “Ik ben zelfs intiem met hem geweest want ik dacht: misschien is dat het, moet ik er gewoon heel veel zaken ingooien, haha! O, als ik daar nu aan denk: wat heb ik gedaan?” Naar eigen zeggen was dit niet helemaal zijn eigen keuze, maar stond hij onder druk.

Druk

Gordon vertelt dat er flink door zijn eindredactrice op hem in is gepraat ten tijde van de opnames van het programma: “Trouw dan met Manuel, dat begrijpt iedereen en dan ben je na drie maanden weer gescheiden,” zou ze tegen hem hebben gezegd. Hier was hij het echter niet mee eens: “Ik zei: hoor je wel wat je zegt? Dan ga je de boel misleiden. Zo ben ik niet. Ik ga niet doen alsof.” Uiteindelijk heeft hij dan voor geen van de twee kandidaten gekozen omdat hij zich daar niet goed bij voelde. Wel zo eerlijk.

Lees ook: Het lenteweer komt eraan: volgend weekend kans op maar liefst 20 graden!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Story | Beeld: videostill