Advocaat onthult: ‘Dronken Gordon bedreigde ex Kevin met een mes’

Gordon werd overmand door zijn emoties

Vandaag woont Gordon het kort geding bij dat is aangespannen door zijn vermeende ex Kevin uit Almere. Tijdens deze rechtszaak is nu naar boven gekomen dat Gordon zijn ex-vriend Kevin een klap zou hebben gegeven met een mes terwijl hij hevig onder invloed was van drank en werd overmand door zijn emoties. 

Volgens de advocaat van Kevin was er sprake van bedreiging.

Stalken

De advocaat van Kevin, Vincent van der Velde, stelt tijdens de rechtszaak dat Gordon Kevin met een mes bedreigde: “Gordon heeft Kevin met een mes in handen een klap gegeven. Gordon heeft zich in zijn emoties laten gaan, nadat hij achter het bedrog kwam.” Ook beweert hij dat de entertainer Kevin midden in de nacht telefonisch lastigvalt en anoniem stalkt. Volgens de advocaat van Gordon deed hij dit nadat hij achter het ‘dubbelleven’ van Kevin was gekomen, dat onder andere zou bestaan uit het hebben van veel relaties met vrouwen, het laten zien van een erotisch getint filmpje met Gordon aan anderen en fraude op zijn werk.

Emoties

Gordon gedroeg zich in de rechtbank zichtbaar geëmotioneerd: hij barstte in huilen uit. De advocaat van Gordon zei over de zaak: “Er was zeker sprake van een liefdes- en een seksuele relatie tussen Gordon en Kevin. Als je een relatie met één van de meest bekende personen in Nederland aangaat, weet je dat je zelf ook in de publiciteit komt.” Aangezien Kevin zelf op foto’s ging staan was er volgens de advocaat dan ook geen sprake van inbreuk op diens privacy. Daarnaast vindt hij het, met het dubbelleven van Kevin in zijn achterhoofd, belachelijk om Gordon te beschuldigen van stalking: “Het is de wereld op zijn kop.”

Lees ook: Verliefde Maan en vriend Tony Junior delen voor het eerst een kiekje samen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Show | Beeld: videostill