Gordon begaat enorme blunder tijdens Golden Globes: ‘Ik schaam me dood!’


Oeps, foutje…

Aanwezig mogen zijn bij de uitreiking van de Golden Globes in Amerika is een enorme eer. Iedereen die iemand is in Hollywood is aanwezig. Ook onze Gordon was aanwezig bij dit grootse evenement, maar hij sloeg de plank nogal mis.

Gordon had een nogal opmerkelijke outfit aan.

Zwart
Sinds enige maanden wordt het seksueel geweld in Hollywood enorm aan de kaak gesteld. Velen durfden zich voorheen niet over dit onderwerp uit te laten. Maar nu deelt het ene na het andere slachtoffer onder #meetoo hun nare ervaring met seksueel misbruik in Hollywood. Om die reden werd een oproep gedaan om in het zwart gekleed naar de Golden Globes te gaan. Bijna alle sterren verschenen tijdens de awardshow in het zwart, waarmee ze protesteerden tegen seksueel geweld in Hollywood. Gordon bleek deze memo echter gemist te hebben…

Rood Pak
In een knalrood pak verscheen de 49-jarige Gordon bij de Golden Globes. “Ik schaamde me dood”, vertelt Gordon tijdens een live radiointerview op Radio 538 met Evers. “Iedereen was in het zwart en ik had een rode smoking aan. Iedereen vol respect en ik heb rood! Ik kan er nog steeds niet over uit!”

Dronken
Gordon liet verder weten het erg gezellig te hebben in Amerika. “Het is hier zo fantastisch”, gierde hij. Dat Gordon het naar zijn zin had, mag wel duidelijk zijn. Tijdens het interview leek de goedlachse met een dubbele tong te praten. Ook lijkt het Gordon enig moeite te kosten om de woorden goed uit te spreken.

Lees ook: Huh?! Gordon krijgt eigen talkshow en het onderwerp verbaast ons enorm!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Telegraaf | Beeld: Videostill