Gordon maakt bijzondere carrièreswitch: ‘Ik heb er lang over na moeten denken’

De carrièreswitch gaat zijn leven omgooien

Gordon heeft na zestien jaar een belangrijke beslissing genomen over zijn carrière. Hij zal, na lange tijd werkzaam te zijn geweest bij RTL, overstappen naar Talpa Network. Volgens Gordon heeft hij daar meer mogelijkheden. 
Gordon heeft een vijfjarig contract getekend bij het bedrijf van John de Mol.

Talpa Network

Talpa Network zal in samenwerking met Gordon verschillende multimedia formats gaan ontwikkelen. Pas in 2019 zal de presentator zijn opwachting op tv maken. In een persbericht laat de televisiepersoonlijkheid weten dat hij goed over de keuze heeft nagedacht: “We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn.”

RTL

Het netwerk zelf is ook heel blij met de komst van Gordon: “De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans. Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt,” vertelt John de Mol. Voor RTL, waar de presentator zestien jaar lang werkzaam is geweest, is dit toch wel een verlies. Gordon maakte daar programma’s zoals Gordon & Joling over de Vloer, Holland’s Got Talent, Gillend naar Huis, Gordon Gaat Trouwen en It Takes Two.

GORDON NAAR TALPA NETWORK Gordon heeft een vijf jarige verbintenis getekend met Talpa Network. Al jaren boekt de 49-jarige Gordon Heuckeroth, grote successen als zanger, entertainer en TV-persoonlijkheid. Hij heeft een indrukwekkende lijst succesvolle programma’s achter zijn naam staan, die nog altijd miljoenen kijkers binden. De rasentertainer maakt in januari 2019 zijn debuut op SBS6. Talpa Network ontwikkelt in samenwerking met Gordon verschillende multimedia formats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de diverse onderdelen binnen Talpa Network. Gordon: “We leven in een snel veranderend medialandschap en Talpa Network biedt creatieve contentmakers zoals ik op dit moment de beste mogelijkheden. Ik ga een nieuw avontuur aan met John de Mol en dat voelt enorm vertrouwd en goed. Bij Talpa Network gaat het gebeuren de komende jaren. Daar wil ik bij zijn,” “De komst van Gordon betekent voor ons niet alleen het binnenhalen van een grote TV-persoonlijkheid, maar ook van een heel aantal trouwe fans,” zegt John de Mol. “Fans die wij met de kracht van Talpa Network willen bereiken met content die ze raakt.” De afgelopen 16 jaar was Gordon te zien bij RTL. De overstap naar Talpa Network is in goed overleg gegaan. “Ik heb er lang over na moeten denken om deze stap te zetten. RTL is altijd enorm goed voor me geweest en ik heb mezelf als presentator en jurylid enorm kunnen ontwikkelen. Ik verlaat RTL met grote dankbaarheid”, zegt Gordon. Het volledig Nederlandse mediabedrijf Talpa Network ging in november 2017 van start. Op basis van unieke content en het eigen innovatieve technologieplatform legt het crossmediaal de verbinding tussen de mediaconsument en de commerciële partners. Aan die verbinding gaat Gordon bijdragen.

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: NU | Beeld: Hollandse Hoogte