Gordon deelt heftig bericht op Instagram: ‘Bijna moeten bekopen met de dood’

Gordon

De zanger had zijn diabetes toch onderschat

Flink schrikken voor Gordon, want de zanger zag zijn leven vorige week bijna aan zich voorbij flitsen. Op Instagram deelt de BN’er nu een gezondheidsupdate.

Terugval

Gordon heeft een heftige week achter de rug, zo schrijft hij bij een foto op Instagram. “Even een update”, begint de zanger zijn verhaal. “Afgelopen maand was een moeilijke maand door een rugblessure en een enorme terugval qua diabetes.”

Gordon was een aantal kilo afgevallen en dacht daardoor dat zijn diabetes ook ineens als sneeuw voor de zon verdwenen was. Niets bleek minder waar. “Lekker naïef om te denken als je zoveel af valt, dat je diabetes weg is…. Niet dus. Heel dom gestopt met insuline spuiten (op eigen initiatief) en het bijna moeten bekopen met de dood vorige week”, vertelt Gordon.

Dieet

Hij laat weten enorm geschrokken te zijn van de gebeurtenis en dat hij meteen weer met een strak schema begint om er weer bovenop te komen. “Wat dus betekent dat je weer aankomt door de insuline en dat is frustrerend”, vervolgt hij. Gordon volgt op dit moment een strikt dieet, waarbij hij veel groente en fruit eet. “Ik eet zo min mogelijk koolhydraten maar ik heb die eigenlijk ook nodig om mn bloedsuiker te stabiliseren.”

Volgens de artiest is ‘diabetes een sluipmoordenaar’, maar zal hij er alles aan doen om met de ziekte te kunnen leven en alsnog in shape te blijven. “Ik wil nog een tijdje mee en met deze levensstijl en dit voedingspatroon ga ik dat redden. Voel me echt super goed en het gaat nu om de laatste kilootjes”, aldus Gordon, die op dit moment nog lekker in Thailand vertoeft. Sterkte, Gordon!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees ook: Treurig nieuws: Jan Steeman op 76-jarige leeftijd overleden

Bron: AD | Beeld: Instagram, Brunopress