Gordon deelt sneer uit aan Tina Nijkamp: ‘Viswijf’

Gordon

Volgens Tina zou zijn realityserie niet doorgaan

In de nieuwste aflevering van haar podcast suggereert Tina Nijkamp dat de realityserie van Gordon wellicht niet doorgaat. Volgens haar zou dit komen door een tekort aan personeel. Gordon reageert persoonlijk, en zijn reactie is niet mals.

Tina Nijkamp

Tina vertelde dat er nieuws over Gorden was, wat volgens haar een tegenvaller is. “Zoals we nu weten is hij bezig met het filmen voor zijn realitysoap en die soap zou in oktober van start moeten gaan op SBS 6, maar er gaan nu toch diverse geruchten dat het heel moeilijk is om personeel te vinden voor het draaien van die soap.” Volgens Tina zou de podcast hierdoor weleens niet door kunnen gaan.

Ontkracht

Gordon geeft bij Shownieuws aan dat hier niets van waar is. “John van den Heuvel heeft haar al een flinke uitbrander gegeven, en het klopt helemaal niet. Ik begrijp ook niet waarom jullie dit viswijf serieus nemen, terwijl ik al op camera heb bevestigd dat de realityserie er komt”, sneert Gordon richting Tina. Volgens hem is het contract al lang getekend en zal de realitysoap vooralsnog dit najaar te zien zijn op SBS 6. Ondanks eerdere speculaties, lijkt het er dus op dat de plannen voor de realitysoap gewoon doorgaan.

De toekomst

Na een veel bewogen jaar voor Gordon, liet hij op een eerder moment weten dat hij het zeker wist: even geen relaties meer met jongere mannen. “Ik heb geleerd dat ik geen mannen onder de veertig meer wil, want dan kom ik bedrogen uit. Keer op keer. Met mijn ex was het namelijk niet de eerste keer dat ik van de ene op de andere dag aan de kant werd geschoven. Dat heb ik al vaker meegemaakt”, liet Gordon weten.

Over een kinderwens is Gordon onlangs ook anders gaan denken, hij houdt nu namelijk de deur op een kier. “Ik merk dat mijn gevoel verandert. Doordat ik rustiger ben geworden, zou het nu beter bij me passen. Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn. Een vriendin in Dubai heeft me onlangs gevraagd of ik mijn zaad niet zou willen invriezen. Om eventueel met haar een kind te krijgen, als ze niet de partner vindt die ze graag zou willen. Ik denk er nog over na, ik sluit het niet uit.”

Wij zijn benieuwd wat we allemaal in de realityserie te zien krijgen. Wellicht krijgen we wel een kijkje in Gordon’s liefdesleven of neemt hij ons mee in zijn eventuele kinderwens!

Lees ook: Gordon verbreekt stilte en laat weer van zich horen

Bron: Shownieuws | Beeld: NL Beeld