‘Vernieuwde’ Gordon vinkt in Amerika grote droom van bucket list af

Een grote droom lijkt in Amerika in vervulling te gaan voor Gordon

Zanger Gordon kwam de afgelopen periode veel in de media vanwege zijn opname in een verslavingskliniek. Gelukkig gaat het nu al stukken beter met de zanger en is hij op het moment in Los Angeles waar hij met volle teugen geniet. Een grote droom kwam zelfs van hem uit toen hij op de set was bij niemand minder dan… Dr. Phil!

Gordon zit niet stil in Los Angeles.

Dr. Phil

De zanger werkt volop aan zichzelf. Zo is hij afgereisd naar Los Angeles waar hij afgelopen maandag de Emmy’s bijwoonde. Daarnaast kon hij nog een droom van zijn bucket list afschrijven, want deze week was hij ook op de set van Dr. Phil. Gordon is al jaren groot fan van het zelfhulpprogramma. Eindelijk stond hij oog in oog met zijn grote held en dit was een droom die voor hem in vervulling ging. “Wat een belevenis”, schrijft de zanger bij een kiekje dat hij deelde op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Straks in shownieuws mijn ontmoeting met Dr Phil!! #bucketlist #icon #daretoask #paramountstudios #honoured #love #recovery #blessed

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

‘Vernieuwde’ Gordon

Sinds zijn bezoek aan Zuid-Afrika heeft de levensgenieter zijn leven volledig omgegooid. Hij is de nodige kilo’s kwijt en lijkt veel beter in zijn vel te zitten. Dit heeft alles te maken met zijn doorzettingsvermogen. Vanwege een alcohol- en drugsverslaving liet de zanger zich eerder opnemen in een kliniek. “Wat heb ik hier veel geleerd, maar vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer”, vertelde Gordon al eerder. “Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven, waanzinnige inspirerende mensen ontmoet en nieuwe vrienden gemaakt. Iedereen zou eens moeten doen wat ik nu heb gedaan. Gewoon eens tijd voor jezelf nemen.”

Lees ook: Eindelijk maar toch: baby Archie staat volop in de schijnwerpers

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard, Instagram Gordon | Beeld: Videostill