Gordon plaatst emotioneel bericht op Instagram na beroving

Gordon emotioneel bericht

De zanger bedankt zijn volgers voor de ‘duizenden hartverwarmende berichten’

Gordon heeft zijn stilte op social media even doorbroken. Op Instagram deelt hij een emotioneel bericht met zijn volgers, waarin hij ze bedankt voor hun steun. Ook laat hij weten hoe het, na deze helse nachtmerrie, met hem gaat. 

Overval

De 52-jarige zanger en presentator werd een week geleden in zijn eigen huis overvallen en mishandeld. Hij zat gewoon thuis in zijn appartement in Amsterdam-Zuid, toen hij werd vastgebonden. Hij kreeg een mes op zijn keel en werd met de dood bedreigd. “Ik dacht dat ik zou worden vermoord”, vertelde de geschrokken zanger en presentator. De overvallers zouden Gordons pinpas, creditcards en sieraden, waaronder een Rolex-horloge, hebben gestolen.

Emotioneel bericht

Enkele dagen na de overval liet Gordon op zijn Instagram weten voorlopig even offline te gaan. Nu heeft hij zijn stilte toch doorbroken met een emotioneel bericht aan zijn volgers. “Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen (m’n huis lijkt wel een aula)”, begint de zanger en presentator zijn bericht. “Ik voelde me reddeloos, maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte. Daar blijf ik in geloven.”

Sterk gestel

Gordon laat ook weten hoe het nu met hem gaat. “Ik zal verder gaan en moeten. Of ik ooit helemaal dezelfde wordt, zal de tijd uitwijzen.” Door deze traumatische gebeurtenis zou je bijna vergeten dat Gordon ook nog corona heeft. Daarover zegt hij: “Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona, dus toch een sterk gestel.”

Nieuwe single

“Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit. ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen”, vertelt hij over zijn nieuwste single. “Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven. Carpe fucking Diem!” Gordon sluit zijn emotionele bericht af met wat sterke hashtags: #dankbaar #ergstenachtmerrieooit #strijder #doorgaan #houdenvanjezelf #backtoworkasap #nietkapottekrijgen #inherstel.

View this post on Instagram

Dank voor alle duizenden hartverwarmende berichten, de vele kaartjes thuis en onwijs mooie bloemen( mn huis lijkt wel een aula) Ik voelde me reddeloos maar door dit allemaal weet ik dat er zoveel meer goede mensen zijn dan slechte, daar blijf ik in geloven. Ik zal verder gaan en moeten, of ik ooit helemaal dezelfde wordt zal de tijd uitwijzen. Ik heb geen serieuze klachten gehad qua corona dus toch een sterk gestel. Mijn plaat komt 12 oktober gewoon uit ‘De heling’ krijgt alleen nu wel nog meer betekenis dan voorheen. Ik vecht wederom mezelf weer terug en zelfs dit gaat me sterker maken dan ooit tevoren. Nogmaals dankjewel voor alles en vooral voor mijn leven Carpe fucking Diem! @estergebuis voor de foto! #dankbaar #ergstenachtmerrieooit #strijder #doorgaan #houdenvanjezelf #backtoworkasap #nietkapottekrijgen #inherstel #nietkapottekrijgen

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Reacties

Er komen veel hartverwarmende reacties binnen onder Gordons bericht. “Elke situatie maakt je weer sterker als persoon. En ik weet zeker, dat hierna niks of niemand je meer kan raken”, schrijft iemand. “Hou vol Gordon, al heb je nog zoveel tegenslagen je hebt genoeg mensen die echt om je geven”, reageert een ander. Ook BN’ers als Tygo Gernandt, Ellemieke Vermolen, Estelle Cruijff en Conchita Leeflang overspoelen de zanger met steun en hartjes.

Verdachte

Eind vorige week werd bekend dat de politie een verdachte heeft gearresteerd. Het gaat om een 23-jarige man. Gordon liet weten blij te zijn dat er zo snel een verdachte is opgepakt. “Ik ben de Amsterdamse politie dankbaar dat ze dit zo voortvarend hebben opgepakt. De recherche heeft goed werk verricht. Ik hoop dat nu ook de andere dader snel wordt opgepakt.

Lees ook: Gordon vertelt in exclusief interview openhartig over veelbewogen jaar

Bron: Instagram Gordon | Beeld: Videostill