Gordon vertelt in exclusief interview openhartig over veelbewogen jaar

Ter ere van zijn 52e verjaardag geeft de zanger eenmalig een exclusief interview

Het is het afgelopen jaar niet bepaald makkelijk geweest voor zanger Gordon Heuckeroth. In een exclusief interview met presentatrice Dyantha Brooks vertelt de presentator openhartig over zijn zware en veelbewogen jaar. 

52e verjaardag Gordon

Vandaag viert Gordon zijn 52e verjaardag. Precies een jaar geleden besloot de zanger om het roer drastisch om te gooien en zijn ongezonde levensstijl met veel drank en drugs achter zich te laten. Hij vertrok naar zijn geliefde Zuid-Afrika en ging een lang een zwaar afkicktraject in. Nu, precies een jaar later op zijn verjaardag, vertelt de presentator hoe het nu met hem gaat. In de speciale aflevering van Shownieuws vertelt de zanger dat hij een veelbewogen jaar achter de rug heeft, maar dat het nu gelukkig een stuk beter met hem gaat.

Exclusief interview met Shownieuws

Shownieuws zendt het interview met Gordon vanavond om 22:55 uur uit. In de speciale aflevering zijn unieke beelden van Gordon te zien, onder andere van zijn tijd in de afkickkliniek. Op Instagram deelt de zanger al een aantal foto’s van het interview. Hij hoopt met zijn verhaal anderen te motiveren en inspireren. “Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen”, schrijft Gordon op Instagram. Wel hoopt de zanger hiermee als voorbeeld te dienen voor iedereen die er soms doorheen zit. “Elke dag is er een, carpe diem!!”, sluit hij zijn bericht af.

View this post on Instagram

Morgenavond geef ik een eenmalig en exclusief interview over het afgelopen jaar. In de late shownieuws uitzending een hele special met unieke beelden vanuit de kliniek waar ik heb gezeten. Ik geef dit aan Dyantha Brooks een nieuw talent die mij nog niet kende en waar ik een groot talent in zie! Morgen is het ook een jaar geleden dat ik besloot te stoppen met drugs en alcohol en vertel ik hoe dit voor mij is geweest. Ook nu weer om andere te motiveren en inspireren. Mijn verjaardag vier ik dit jaar niet, er is geen reden tot feest als je mensen hebt moeten ontslaan en als je vrienden wegvallen om je heen. Maar toch zal ik het leven blijven vieren op een beter moment en als voorbeeld voor iedereen die er soms doorheen zit dat je gewoon door moet gaan ook al ben je gevallen, opstaan vanuit je innerlijke kracht en weten dat het beter wordt! Elke dag is er een, carpe diem!! #eenjaar #morgenavond #trots #inherstel #dyanthabrooks #sbs6 #shownieuwssbs6 #inspiratie #verjaardag #52#remyonline

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on

Vanavond om 22:55 zal het hele interview met Gordon te zien zijn in een speciale aflevering van Shownieuws op SBS 6.

Lees ook: Bedrijf Wendy van Dijk failliet verklaard

Bron: Shownieuws, Instagram Gordon Heuckeroth | Beeld: Videostill