2,2 miljoen kijkers voor ‘Gordon Gaat (Niet) Trouwen’ en Nederland is laaiend over zijn keuze…

De kijkers zijn niet bepaald blij

Gisteravond was dan toch eindelijk het moment daar: na weken wachten zouden we weten met wie Gordon in het huwelijksbootje ging stappen. Was het de stabiele en lieve Rogier, of toch de onstuimige en bovenal zeer gezellige Manuel? De kijkers konden niet wachten!

Maar die werden goed teleurgesteld.

Hints
Want na alle hints -de trouwring, de bril van Rogier om Gordon zijn nek en de duiven- en de opmerking van Gerard Joling dat ‘Gordon veel geld aan John de Mol moet betalen als hij niet trouwt’, wisten we in ieder geval één ding zeker: Gordon is hoe dan ook in het huwelijksbootje gestapt. Dat kon niet missen. Maar dat was even van een koude Zuid-Afrikaanse kermis thuiskomen voor heel televisiekijkend Nederland.

Toch niet
Op de helft van de uitzending zagen we eerst hoe Gordon gracieus maar kordaat de Italiaanse Manuel afwimpelde omdat hij ‘zijn oude wereld achter zich wilde laten’ en voor een stabieler leven wilde gaan. Rogier-minnend Nederland stond te springen in de woonkamer, want dat betekende dat hij voor de lieve Rogier wilde gaan! Maar nee, Gordon zou Gordon ook niet zijn als er niet nog een addertje onder het gras zat. Rogier wimpelde hij namelijk ook keihard af, omdat hij ‘geen vlinders in zijn buik had.’ En dat wilde hij de Leidse horecaondernemer niet aan doen.

Woedend
Goed, op zich natuurlijk een eerbare beslissing van de rasentertainer, ware het niet dat hij heel Nederland een aantal weken in spanning heeft gehouden en hen heeft voorgehouden dat hij toch echt was getrouwd in Zuid-Afrika, ‘heel gelukkig was’ maar dat hij er toch ‘echt nog niets over mocht zeggen.’ En dat vindt Twitterend Nederland niet zo heel leuk:

Eerst wijst Gordon de Italiaanse Manuel af…

…En later wordt ook Rogier afgewimpeld.

Lees ook: RTL-collega’s zijn overtuigd: voor déze man kiest Gordon vandaag

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld: videostill RTL