Even loeren: Gordon geeft kijkje in zijn miljoenenvilla

Gordon villa

Het huis staat al maandenlang te koop voor meer dan 3 miljoen euro

Ook weleens benieuwd naar hoe BN’ers wonen? Gordon licht een tipje van de sluier. De zanger geeft op Instagram een uitgebreide video-tour van zijn peperdure villa.

Kijkje in villa

Kroonluchters? Check. Palmbomen? Check. Gouden microfoon? Check. In zijn laatste Instagram-post laat Gordon zien dat hij er warmpjes bij zit in zijn woning. Toch wil hij de villa al maandenlang van de hand doen. “Mijn mooie huis staat nog steeds te koop”, schrijft Gordon bij de video, in de waarmee hij geïnteresseerde kopers wil bereiken.

Vraagprijs

Aan de riante villa in Blaricum hangt uiteraard wel een behoorlijk prijskaartje. De vraagprijs van het pand bedraagt 3,25 miljoen euro. Wat je daarvoor krijgt, is 429 vierkante meter aan woonoppervlakte, acht kamers, twee badkamers, een zwembad en een tuin met ruim terras.

‘Ik mis nog een geldboompje’

Gordon kan rekenen op heel wat reacties over zijn luxe optrekje. Mogelijke kopers lijken er echter niet tussen te zitten…”Alleen al voor de palmbomen zou ik in dit mooie huis willen wonen. Ik mis alleen nog een geldboompje in mijn achtertuin”, laat een volger weten. “Kom helaas net een euro tekort”, grapt een andere fan in de reacties. Andere volgers vragen zich juist af waarom Gorden zijn schitterende villa zo graag wil verkopen. “Zo’n mooi paleisje ga je toch niet verlaten?” en “Zonde dat je het verkoopt!” klinkt het alom.

Langdurig te koop

Het is niet de eerste keer dat Gordon zijn woning in de verkoop zet. Ook in 2016 verscheen de villa in de etalage van de makelaar. Toen bedroeg de vraagprijs nog 2,9 miljoen euro. Volgens de website Pure Luxe zou Gordon zijn huis willen verkopen ‘om alles achter zich te laten wat hem herinnert aan de wilde kant van zijn leven.’ Het huis werd in 2016 niet verkocht en sinds november 2019 staat het weer te koop. Of Gordon dit jaar nog wel een gelukkige koper vindt, is nog maar de vraag.

Bekijk hieronder de video van Gordons woning:

Lees ook: Even loeren: Sylvie Meis showt haar enorm luxe appartement

Bron: RTL Boulevard, Pure Luxe | Beeld: Brunopress, credit: Patrick van Emst

Array