Betrapt! Gordon geeft toe: ‘De gespierde torso-foto is gephotoshopt’

Gordon kon er niet meer omheen

Afgelopen week was Gordon voor de verandering weer eens onderwerp van gesprek toen hij een foto op Instagram plaatste van zijn ineens wel héél gespierde torso. Fans waren onder de indruk van zijn getransformeerde fysiek, wat hij naar eigen zeggen met veel sporten en een strikt voedselregime voor elkaar heeft gebokst. 

Oplettende kijkers vonden het echter wel een heel voordelig kiekje en betichtten de blonde showbizztijger ervan de foto te hebben gephotoshopt.

Analyse

Na grondige analyse van de foto zijn inderdaad een aantal verdachte details waarneembaar. Zo lopen de voegen ter hoogte van de linkerheup van Gordon ietwat krom en heeft het cirkelvormige ding op de spiegel voor hem bovenaan een raadselachtig deukje. Net boven dat deukje ontbreekt een stukje van de taille van de presentator. Ook heeft Gordon zichzelf een paar bredere schouders aangemeten, te zien aan de bijzonder golvende spiegelwand achter hem.

Arie Boomsma

Een van de oplettenden was Arie Boomsma, die door RTL Boulevard ingeschakeld werd om de foto van commentaar te voorzien. Fake news, zo spotte de boomlange Arie direct. “Je ziet het aan de spiegels erachter en je ziet een hele gekke bolling op zijn heup”. Toch geeft hij ook een groot compliment: ” Ik moet wel zeggen dat Gordon nu op zijn leeftijd zo keihard aan het werk is, dat moet je toejuichen. Het is nooit te laat om te beginnen met sporten.”

Ophef

Gordon gaf daaropvolgend aan Boulevard toe dat hij inderdaad wat digitale hulp had gekregen. “Wat photoshop al niet kan doen, hahaha. Wat een ophef”, zegt hij brullend van de lach.

We zijn op de goede weg ???? #fitop50 #nogevendoortrainen #gebogenmaarnooitgebroken

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lees ook: “Ik vind Gordon een mooi mens, maar niet om mee te trouwen,” aldus Rogier

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld videostill Instagram Gordon Heuckeroth