Gordon over vurige kinderwens: ‘Ik zou best een leuke papa zijn’

Gordon

De presentator vertelt dat hij graag een kind zou willen en dat hij ook openstaat voor een relatie met een vrouw

Gordons turbulente zoektocht naar ware liefde wierp de afgelopen jaren nog geen vruchten af en dat terwijl de zanger zo graag een relatie zou willen. Niet alleen zou Gordon graag de ware vinden, maar hij zou ook graag een gezin willen stichten.

Relatie met een vrouw

In een nieuwe aflevering van Waar is De Mol? gaat Gordon met presentator Johnny de Mol op pad. In een openhartig gesprek doet Gordon uit de doeken dat hij graag een relatie zou willen. De afgelopen jaren legde de zanger het voornamelijk aan met mannen, maar tegenover Johnny verklaart hij dat zijn soulmate ook best een vrouw zou kunnen zijn. “Het gaat meer om de persoon”, vertelde de 52-jarige hierover.

Kinderwens

Gordon zou graag vader worden en ook daar spreekt de Blushing-eigenaar openhartig over. Hij ondernam zelfs al stappen om zijn kinderwens te realiseren. “Ik ben twee jaar geleden bezig geweest met een draagmoeder, maar dat had toen niet gekund. Nu zou dat echt wel kunnen.”

Leuke vader

De entertainer vertelt aan Johnny dat hij vaak over kinderen heeft nagedacht. “Ik zou het ook heel leuk vinden en ik denk dat ik het kan. Ik zou best een leuke papa zijn ook. Mijn leven zou er veel meer op ingericht zijn dan ooit tevoren.”

De aflevering waarin Johnny met Gordon in gesprek gaat, is maandagavond te zien in Waar is De Mol? Om 20:30 op SBS6.

Lees ook: Relatieproblemen: Frank en Rogier ‘praten nog steeds niet met elkaar

Bron en beeld: Waar is de Mol?