Gordon kondigt muzikale comeback aan

Gordon

De zanger is back and better than ever

Bijna een jaar hebben we niets van hem gehoord, maar inmiddels is Gorden weer terug op Instagram. De zanger maakt niet alleen een comeback op social media, maar kondigt ook meteen een nieuw album aan. 

Heftig jaar

Er is de afgelopen tijd een hoop gebeurd in Gordons leven. Met name zijn liefdesleven is nogal roerig geweest, en daar hebben we allemaal van mee kunnen genieten. Vlak nadat de zanger eindelijk dacht zijn prins op het witte paard te hebben gevonden, viel zijn droom in duigen. Gavin bleek niet de man die Gordon dacht dat hij was, en al snel volgde een breuk. Van alle perikelen werd in de media uitgebreid verslag gedaan, wat het voor de zanger extra pijnlijk maakte. Gordon noemde afgelopen jaar dan ook het zwartste uit zijn leven.

Comeback

Gordon heeft na deze roerige tijd bewust bijna een jaar afscheid genomen van social media. “Of ik het gemist heb? Jazeker. Of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, schrijft hij nu op Instagram. Wel vindt hij het jammer dat hij zijn privéleven niet meer zo openlijk en met enthousiasme kan delen als hij voorheen deed. Dat weerhoudt hem er echter niet van om tóch een comeback te maken op social media. “Ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden. Dus kom ik vanaf vandaag weer online, maar puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Album van mijn leven

Niemand wist namelijk dat Gordon het afgelopen jaar heimelijk bezig was met opnames voor een nieuw album. “Ik nam in 2016 afscheid van het zingen door persoonlijke omstandigheden die nu niet meer gelden. Dus nu na acht jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel Album van mijn leven“, kondigt de zanger aan.

“Inmiddels ben ik 55 maar nog vol van levensenergie”, gaat Gordon verder. “Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven”, besluit hij. “Ik heb jullie gemist!” Insgelijks Gordon, we kunnen niet wachten tot je nieuwe album uit is!

Lees ook: Gordon emotioneel over relatiebreuk: ‘Zwartste jaar uit mijn leven’

Bron: Instagram @gordonheukeroth | Beeld: NL Beeld, Instagram @gordonheukeroth