Gordon bijt van zich af na ‘onzinverhalen’ over hondje

Gordon

Volgens verschillende media zou hondje Toto niet meeverhuizen naar Dubai

Gordon is woedend nadat hij ‘onzinverhalen’ en ‘leugens’ over hem en zijn hondje Toto voorbij heeft zien komen in de media. Zo meldden onder meer Mediacourant en LINDA.nl onterecht dat de zanger en presentator zijn hondje niet mee zou nemen naar Dubai. Op Instagram haalt Gordon keihard uit naar deze websites en legt hij uit hoe het zit met zijn hondje.

Lasterlijke en smadelijke leugens

“Voor de zoveelste keer moet ik mezelf weer verdedigen tegen onzinverhalen en lasterlijke en smadelijke leugens die worden verspreid door Mediacourant“, schrijft Gordon bij een lieve foto van zijn trouwe viervoeter. Eerder sommeerde de zanger de website al om haatreacties onder artikelen over hem te verwijderen. Hierop bood Mediacourant zijn excuses aan en schakelde de website de mogelijkheid om reacties onder de berichten te plaatsen uit.

Grens bereikt

“Sinds die knieval zijn er gemiddeld drie artikelen per week die mij als persoon en als tv-maker onderuit halen”, weet Gordon te vertellen. “Duidelijk is de boodschap niet goed overgekomen en riskeren ze alsnog een gang naar de rechter.” Ook is de zanger en presentator niet te spreken over LINDA.nl. “Als dan ook nog ‘serieuze’ sites als LINDA.nl schadelijke, suggestieve berichtgeving gaat overnemen, is mijn grens bereikt. Ik moet nu weer een statement maken over mijn hond, kotsmisselijk word ik ervan. LINDA-platform, ga je schamen!”

Hond gaat meeverhuizen

Gordon is nu al in Dubai zonder zijn hond, maar niet voor lang. “Mijn hond gaat gewoon mee naar Dubai op 17 oktober. Ik ben nu in UAE om mijn visum te regelen”, laat de zanger weten. Tot slot heeft hij nog één boodschap voor de roddelsites: “Het is werkelijk waar zo schadelijk en schandelijk wat zogenaamde roddelsites weer aanrichten met hun leugens. Ga wat nuttigs doen voor de maatschappij en besteed je tijd aan iets wat mensen beter maakt in plaats van verziekt!” Zo, dat is duidelijke taal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees ook: Zien: dit is de knappe vriend van Gordon

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress