Gordon openhartig over drugsgebruik: ‘soms zit ik alleen op de bank te snuiven’

Het drugsgebruik werd zo erg dat hij 112 moest bellen

Gordon is in zijn nieuwe biografie heel openhartig over zijn drugsgebruik. Hij had van tevoren al gewaarschuwd dat mensen zouden gaan schrikken van alle openbaringen in het boek en hij stelt absoluut niet teleur. Gordon heeft besloten om in het boek zowel de goede als hele slechte momenten te delen. 

Gordon is niet altijd zijn vrolijke, gierende zelf geweest.

Kutgevoel
In enkele passages in het boek vertelt hij dat hij drugs gebruikte om zich beter te voelen over zijn leven en zichzelf. “Ik ben soms thuis alleen in mijn eentje coke aan het snuiven, puur om het kutgevoel uit mijn lijf te krijgen”, zo staat er geschreven. Zijn drugsgebruik was op den duur zo erg dat Gordon zelf ook in paniek raakte. Hij stond op bepaald moment onder de douche en dacht: “Ik heb teveel genomen, ik geloof dat ik 112 moet bellen. Ik had zoveel gesnoven dat ik er hartkloppingen van kreeg.”

Pijn en verdriet
De 49-jarige televisiepersoonlijkheid weet dat veel mensen zouden schrikken van alle openbaringen. Zo zei hij tegen roddelblad Privé: “Ik heb het niet alleen maar over wat andere mensen uit de showbizz hebben gedaan of gezegd, maar ook gewoon de pijn en het verdriet die ik überhaupt heb moeten doorstaan in het leven. Daar heeft bijna niemand weet van.” Op dit moment gaat het gelukkig goed met de BN’er. Hij is 16 kilo afgevallen en vertelt dat hij heel trots op zichzelf is. En terecht!

Lees ook: Kijkers DWDD diep onder de indruk van verhaal Britt Dekker over haar gestorven vader

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Nu.nl | Beeld: videostill RTL Late Night