Gordon openhartig over overval en gijzeling: ‘Wil je niet meemaken’

Gordon

‘Dat vergeet je nooit meer’

Vorig jaar kwam Gordons (53) ergste nachtmerrie uit. Hij werd toen namelijk slachtoffer van een overval en gijzeling in zijn eigen woning. In Waarheid, Durven of Doen blikt Gordon terug op deze heftige periode. 

Beroofd

In het programma Waarheid, Durven of Doen krijgen vier bekende gezichten pittige vragen en uitdagende opdrachten voor hun kiezen. Zo ook Gordon, in de aflevering van vandaag. Hier is hij openhartig over het verschrikkelijke jaar die hij vorig jaar heeft gehad. Vorig jaar werd hij namelijk beroofd in zijn eigen woning. Daarna namen de overvallers hem flink te grazen. “Vastgebonden worden terwijl ze een mes op je keel houden. Dat wil je echt niet meemaken.”

Dubai

Omdat de presentator zich niet meer veilig voelde in zijn eigen huis, heeft hij zijn koffers gepakt en is hij verhuisd naar Dubai. “Als je daar wat steelt, hakken ze je hand eraf”, aldus Gordon. “Op het vlak van veiligheid heb ik zo’n enorme klap gehad. Dat vergeet je nooit meer.”

Geluk in de liefde

Gelukkig ziet dit jaar er een stuk beter uit voor Gordon. Hij heeft namelijk weer het geluk gevonden in de liefde, met Jeffrey (24). Als de geruchten kloppen heeft Jeffrey hem gevolgd naar Dubai, en zitten de twee tortelduifjes daar samen te genieten. We wensen ze veel liefde toe!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

 

Lees ook: Gordon openhartig over drank- en drugsgebruik: ‘Drink weleens een wijntje’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress