Gordon over kinderwens: ‘Ik sluit het niet uit’

Gordon

De zanger denkt dat hij een ‘gezellige vader’ zou zijn

Dat Gordon een heftig jaar achter de rug heeft, is een understatement. De zanger was er onder andere van overtuigd dat hij zijn prins op het witte paard had gevonden, maar eindigde met een gebroken hart. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter met hem, en durft hij zelfs weer na te denken over de toekomst. En aan Libelle laat hij weten dat hij wellicht zelfs nog een kinderwens heeft. 

Steun en toeverlaat

Op dit moment woont Gordon samen met Patrick, een goede vriend die hem door dik en dun steunt. “Hij heeft met echt gered. (…) Hij is de belangrijkste persoon in mijn leven. We hebben 38 jaar geleden elf jaar lang een relatie gehad, maar die ging over. De liefde tussen ons is altijd gebleven, maar op een andere manier. We wonen samen, maar als heel close vrienden, zonder de seks.”

Nieuwe partner

Gordon vertelt dat hij absoluut geen vertrouwen meer heeft in het vinden van de juiste partner voor hem. “Een rotconclusie, maar het is niet anders. Voor mij hoeft een relatie niet meer. Ik weet nu dat ik geen partner nodig heb om gelukkig te zijn. De hunkering naar liefde op die manier is weg en dat geeft me heel veel rust.” Toch sluit de zanger een nieuwe liefde niet helemaal uit. Maar: “Ik denk nu wel: als het me nog een keer overkomt, moet hij wel van heel goeden huize komen.”

In ieder geval weet Gordon nu dat hij geen relatie meer wil met veel jongere mannen. “Ik heb geleerd dat ik geen mannen onder de veertig meer wil, want dan kom ik bedrogen uit. Keer op keer. Met mijn ex was het namelijk niet de eerste keer dat ik van de ene op de andere dag aan de kant werd geschoven. Dat heb ik al vaker meegemaakt.”

Kinderwens

Ook als het gaat om zijn kinderwens, houdt Gordon de deur op een kier. “Ik merk dat mijn gevoel verandert. Doordat ik rustiger ben geworden, zou het nu beter bij me passen. Ik denk dat ik een gezellige vader zou zijn. Een vriendin in Dubai heeft me onlangs gevraagd of ik mijn zaad niet zou willen invriezen. Om eventueel met haar een kind te krijgen, als ze niet de partner vindt die ze graag zou willen. Ik denk er nog over na, ik sluit het niet uit.”

Lees ook: Ai: de accijns op benzine gaat volgend jaar fors omhoog

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: NL Beeld