Gordon plotseling verdwenen van Instagram

gordon

Het account van de zanger is verdwenen

Gordon heeft de afgelopen tijd een hoop drama over zich heen gekregen. Van een verloving tot een pijnlijke break-up, die uitgebreid besproken werd in de media. Nu lijkt de stilte toch weer wedergekeerd en lijkt het erop dat de zanger opnieuw een social media break inlast, schrijft RTL Nieuws.

Formule 1-uitje

De zanger vloog een week geleden van Dubai terug naar Nederland, en vond daar steun bij geliefden na de pijnlijke breuk met Gavin. Op Instagram was hij de afgelopen tijd juist heel actief, en deelde hij onder andere sneren uit naar zijn ex-verloofde. Ook deelde hij beelden van zijn Formule 1-uitje met dj Don Diablo en prins Bernhard.

De dj en de zanger kennen elkaar al jaren, en volgens hem heeft Gordon het dan ook moeilijk. “Het doet hem goed om mensen te zien, om te zien dat ze achter hem staan”, aldus Dion Diablo.

Mentaal gebroken

Na zijn terugkomst in Nederland, vertelde de zanger dat hij ‘mentaal gebroken’ is. Of de zanger in Nederland blijft, is niet bekend. Gordon ontmoetten zijn ex begin dit jaar en verloofden zich eind maart. De twee leken hartstikke gelukkig, maar helaas zijn de huwelijksplannen van de baan.

Hoewel de zanger een hoop deelde op social media, lijkt het erop dat zijn Instagram-account plotseling is verdwenen. Of hij dit zelf heeft gedaan of dat het is gehackt, is niet bekend.

Lees ook: Ex-verloofde van Gordon deelt reden van relatiebreuk

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld