Gordon Ramsay heeft een dubbelganger en zó ziet hij eruit

Gordon Ramsay

De jongeman staat net als Gordon graag in de keuken

Het schijnt dat we allemaal een dubbelganger hebben. Sommigen beweren zelfs dat er zes mensen op de wereld rondlopen die op jou lijken. Het is alleen maar de vraag of je je look-a-like ooit gaat tegenkomen. Chef-kok Gordon Ramsay is die van hem wél tegengekomen en inderdaad, we zien sterke gelijkenissen.

Zoek de verschillen.

Chef

Hij is nog maar 26-jaar oud, maar hij lijkt een glansrijke toekomst tegemoet te gaan. We hebben het nu over George Lyon. Net als Gordon Ramsay ziet de twintiger het wel zitten om een restaurant te runnen. Het toeval wil: hij lijkt ook nog eens sprekend op Gordon. En dat is nog niet alles: de jongeman is gewoon in dienst bij Gordon.

The Savoy

George Lyon verliet de Britse hoofdstad Londen vorig jaar om een baan aan te nemen in een chique hotel in Sydney. Het schijnt echter dat Gordon Ramsay het niet eens was met de keuze van de getalenteerde jonge kok. De chef vloog naar Australië om George te overtuigen om terug te keren naar Londen om daar voor hem te gaan werken in the Savoy.

Gelijkenis

De gelijkenis tussen de twee is Gordon Ramsay zelf ook niet ontgaan. Verscheidene keren zie je George voorbij komen op de Twitterfeed van Gordon Ramsay waar hij zelf  ook te kennen geeft de gelijkenis te zien. We moeten zeggen: George lijkt inderdaad erg op een jonge Gordon. De 51-jarige heeft zelfs al een bijnaam voor zijn jonge look-alike: ‘mini me’.

Lees ook: Opvoeden á la Gordon Ramsay: ‘Ik vlieg eerste klas, maar mijn kinderen tweede klas’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: DailyMail | Beeld: Videostill YouTube