Gordon Ramsay en zijn vrouw Tana worden voor de vijfde keer ouders

De 44-jarige Tana heeft al een flinke babybuik

Het nieuwe jaar is nog maar net aangebroken, maar het mag duidelijk zijn dat het voor chef-kok Gordon Ramsay en zijn vrouw Tana een opwindend jaar gaat worden. Het stel maakte in een video, samen met hun vier kinderen, bekend dat er een vijfde Ramsay-kindje op komst is.

De twee worden opnieuw ouders.

Vijfde kindje

Op de 17-jarige dochter Matilda na, zijn Gordons kinderen allemaal al volwassen. Zijn oudste dochter Meghan is 21 jaar en dan is er ook nog de tweeling Jack en Holly van 19 jaar oud. Menig ouder zou het fijn vinden dat de kinderen allemaal al groot zijn, maar Gordon en Tana draaien hun hand niet om voor een nieuwe baby. Dit jaar verwacht het stel een vijfde kindje en aan de video op Instagram te zien duurt het niet heel lang meer voor Tana bevalt. 

Babybuik

In de video die de 52-jarige tv-kok gisteren op Instagram plaatst, is te zien hoe de kinderen van Gordon en Tana iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen. Ook Tana wenst de Instagramvolgers van haar man een gelukkig 2019 en daarna wordt ingezoomd op een inmiddels flink gegroeide buik.

Voor Gordon en Tana zal de kleine wel als een groot geschenk komen. In 2016 was Tana ook zwanger, maar na vijf maanden kreeg ze een miskraam.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

Een bericht gedeeld door Gordon Ramsay (@gordongram) op

Lees ook: Zo ziet de dubbelganger van Gordon Ramsay eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Gordon Ramsay | Beeld: Videostills