Zo ziet de 1-jarige zoon van Gordon Ramsay er nu uit

Het jongetje lijkt veel op zijn vader 

Naast uitmuntend chef-kok is Gordon Ramsay een echte familieman. Hij is de trotste vader van vijf kinderen die hij met zijn vrouw Tana Ramsay kreeg. Oscar is de jongste van het stel en een echt nakomertje. Het jongetje is nu ruim een jaar oud en zo ziet hij er nu uit.

De jongste zoon

In april 2019 verwelkomden Gordon Ramsay en Tara Ramsay hun vijfde kindje. Ze noemden het jongetje Oscar en de benjamin van het gezin werd meteen vertroeteld door zijn ouder zussen en broer. Sterker nog, zus Tilly zette zelfs een Instagrampagina voor haar broertje op waar ze enthousiast kiekjes deelt van haar schattige broertje. Maar ook chef Gordon plaatst zoals een trotse vader betaamt regelmatig kiekjes van zijn jongste zoon (en natuurlijk ook van zijn oudere kinderen Tilly, Jack, Meghan en Holly). 

View this post on Instagram

Cuppa Tea anyone! @oscarjramsay is in the kitchen

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

De bevalling

In een interview met The Jonathan Ross Show biechtte de chef op dat de geboorte van Oscar niet helemaal volgens plan ging. Hij was namelijk nog nooit eerder bij een bevalling geweest. “Mijn vrouw wilde niet dat ik haar in pijn zou zien”, vertelde Gordon over de geboortes van zijn eerdere kinderen. Bij de geboorte van Oscar was de kok er wel bij, maar of zijn vrouw Tana daar zoveel aan had? 

Flauwgevallen

“Ik viel flauw!”, vertelt Gordon over de bevalling. “Ik viel letterlijk op de vloer. Oscar was geboren en toen gaven ze hem aan mij en hij schreeuwde. De dokters zeiden op dat moment: we gaan Tana nu helpen. Ik keek naar de vloer en daar lag allemaal bloed en toen viel ik naar achteren.” Gordon had zijn pasgeboren zoon nog vast, maar gelukkig brak een oplettende zuster de val en greep ze Gordon op tijd beet. Gelukkig zijn zowel vader, als baby als moeder weer helemaal bijgekomen van de bevalling.

View this post on Instagram

Monday mornings with dad ?

A post shared by Oscar Ramsay (@oscarjramsay) on

View this post on Instagram

Dinner with mum and dad xx

A post shared by Oscar Ramsay (@oscarjramsay) on

Lees ook: Zo ziet de dochter van Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle er nu uit

Bron: The Jonathan Ross Show | Beeld: Videostill