RTL-collega’s zijn overtuigd: voor déze man kiest Gordon vandaag

Wordt het rustige Rogier of toch mooiboy Manuel

Vanavond is het dan zo ver. We weten dan eindelijk met wie Gordon getrouwd is. Is het de flirterige casanova Manuel of is het toch de stille en vaderlijke Rogier? De RTL-collega’s en de mensen thuis zijn het absoluut niet eens over wie het gaat worden. 

Met wie denk jij dat Gordon gaat trouwen?

Aantrekkingskracht of rust?
De kijkers zijn overtuigd; het wordt Rogier. In een pol die AD uitzette blijkt dat 55 procent van de kijkers kiest voor Rogier. Zijn RTL-collega’s zijn daar niet zo zeker van. Dries Roelvink vertelt tegen het AD dat hij denkt dat Gordon in tweestrijd is. “Gordon heeft vaak gezegd: ik zoek een stukje rust naast mijn hectische bestaan. Nou, dat kan bij Rogier, dacht ik.” Toch vertelt hij dat hij nog steeds twijfelt, omdat Gordon oo heel erg van de aantrekkingskracht en het uiterlijk is.  Als je daarnaar kijkt, dan kiest hij toch voor Manuel. Dat schijnt ook hetgeen te zijn waarover gepraat wordt in de P.C. Hoofdstraat.

Gek concept
Froukje de Both denkt ook dat Gordon voor Manuel zal gaan. “Ik hoop dan wel dat hij die diepgang heeft waar Gordon zo’n behoefte aan heeft.” Ze zegt dat ze dat op tv nog te weinig ziet. Hans Klok vindt het allemaal maar een gek concept. “Trouwen, terwijl iedereen meekijkt. Het lijkt me moeilijk om aan een partner te komen als het allemaal meteen zo in de media komt. Met veel druk, veel organisatie”, vertelt hij tegen de krant.We zullen moeten wachten tot vanavond. Gordon zegt zelf dat hij niet kan wachten tot 22:30: “Dan mag ik het eindelijk van de daken schreeuwen”. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Gerard Joling klapt uit de school over trouwcontract Gordon

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD, Instagram | Beeld: archief