Huh?! Gordon krijgt eigen talkshow en het onderwerp verbaast ons enorm!

Gordon

Gordon is voortaan dé expert op het gebied van de liefde

Gordon is net klaar met het programma Gordon Gaat (niet) Trouwen en nu staat de volgende kans alweer voor de deur. Goor heeft een flinke ambitie, want hij wil de Nederlandse versie van Dr. Phil worden. 

Ga jij kijken?

Gordon gaat trouwen?
Vorige week zorgde Gordon nog voor heel veel ophef toen hij er in het programma Gordon Gaat Trouwen… Maar met wie? voor koos om toch maar niet te gaan trouwen. Hij kreeg toen half Nederland op z’n dak, omdat velen vonden dat ze voor het lapje gehouden waren. Hij blijkt nu wel aan het daten te zijn met iemand die niet mee deed met het programma, maar zich in eerste instantie wel opgegeven had.

Talkshow
Nu mag Gordon een talkshow presenteren over liefde, tot grote verbazing van velen. “Ik ga allerlei gesprekken aan over relaties en andere problemen en we proberen tot oplossingen te komen”, vertelt Gordon aan De Telegraaf. “Het is wat Maya Eksteen jaren geleden deed in Lief en Leed.” Maya maakte van 1994 tot 1997 een talkshow over liefde en alles wat daarbij komt kijken. Het is nog niet bekend wanneer deze talkshow op de buis te zien zal zijn.

Op Goed Geluk
Wat wel zeker is, is dat Gordon volgend jaar te zien is in een remake van de populaire datingshow Op Goed Geluk. “Ik vond het vroeger al zo leuk met die leuke Carry Tefsen met haar snerpende onvervalste Amsterdamse stem met dito accent, heerlijk”, laat hij weten via zijn Facebook-pagina. “Iets ouds weer nieuw leven in blazen is niet altijd een garantie voor succes maar ik kan je zeggen dat dit goed is geworden en meer dan ik verwacht had.”

Lees ook: Maik de Boer is boos op de politie

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Videostill