Woedende Gordon grijpt naast nominatie Televizier ring: “Weg met dat gezapige zooitje Televizier-ambtenaren”

gordon

Gordon vindt het onterecht…

Gordon is woedend op de redactie van AVRO-Televizier omdat zijn programma ‘Gordon Gaat Trouwen… Maar Met Wie?’ niet is genomineerd voor de prestigieuze publieksprijs. Hij vindt het onterecht dat zijn spraakmakende programma buiten de boot is gevallen.

Gordon bijt flink van zich af op zijn Instagramkanaal.

Niet genomineerd

Volgens de zanger en presentator is het ongehoord dat zijn programma niet is genomineerd voor de felbegeerde ring. Hij ziet het als een falen van de redactie: “En zo gaf de redactie van AVRO-Televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de Televizier ring.” Volgens hem was zijn programma het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het jaar, wat hem op zijn minst een nominatie op had moeten leveren. “En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap. Ik snap dat het publiek niet heeft gestemd omdat ze teleurgesteld waren door de afloop en misschien het onhandige in stand houden van het geheim van de uitslag. En ook dat ze de media hebben geloofd in het vermeende kijkersbedrog, wat absoluut niet zo was.”

Integer

Volgens hem was het een van de meest integere programma’s die hij ooit heeft gemaakt: “Nooit maakte ik een programma met zoveel openheid als dit en alweer kreeg ik de hele strontkar over me heen omdat ik met mijn hart koos om niet te trouwen. En ook nu zal ik weer de nationale pispaal worden waar iedereen zijn bagger over uitstort, de narcist, de psychisch gestoorde de kwal, de verongelijkte noem alles maar op. Maar ik kan het hebben hoor zoals ik de afgelopen jaren niets anders heb gedaan maar ik blijf zeggen wat ik vind en denk.”

‘Suf zootje’

Ook is hij helemaal klaar met de Televizier ring: “Ik pleit dan ook voor een nieuwe publieksprijs, weg met dat gezapige zooitje suffe AVRO-ambtenaren die dit hebben bepaald! Geen verschil meer tussen NPO of commercieel maar gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen. Mijn programma heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk was om met je gezin naar twee zoenende mannen op tv te kijken en dat die homoacceptatie ineens een gezicht kreeg. Ik hou me vast aan al die honderduizenden mensen die wel hebben gezien dat het echt was en eerlijk! En wat de ring betreft, gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik!”

En zo gaf de redactie van avro televizier het definitieve bewijs van onvermogen af voor de toch al oubollige publieksprijs de televizierring. Gordon gaat trouwen was toch echt het meest spraakmakende en bijna meest bekeken programma van het afgelopen jaar? En dan niet eens bij de laatste 25? Ik vind het knap, kijk dat het publiek er niet op stemde omdat ze teleurgesteld waren door de afloop en misschien het onhandige in stand houden van het geheim van de uitslag prima. En ook dat ze de media hebben geloofd in het vermeende kijkersbedrog wat absoluut niet zo was. Nog nooit maakte ik een programma zo integer en met zoveel openheid als dit en alweer kreeg ik de hele strontkar over me heen omdat ik met mijn hart koos om niet te trouwen. En ook nu zal ik weer de nationale pispaal worden waar iedereen zijn bagger over uitstort, de narcist, de psychisch gestoorde de kwal, de verongelijkte noem alles maar op. Maar ik kan het hebben hoor zoals ik de afgelopen jaren niets anders heb gedaan maar ik blijf zeggen wat ik vind en denk en ik pleit dan ook voor een nieuwe publieksprijs, weg met dat gezapige zooitje suffe avro ambtenaren die dit hebben bepaald! Geen verschil meer tussen npo of commercieel maar gelijkheid en eerlijke kansen voor iedereen. Mijn programma heeft ervoor gezorgd dat het mogelijk was om met je gezin naar twee zoenende mannen op tv te kijken en dat die homoacceptatie ineens een gezicht kreeg. Ik hou me vast aan al die honderduizenden mensen die wel hebben gezien dat het echt was en eerlijk! En wat de ring betreft, gefeliciteerd Luizenmoeder! En succes aan al mijn andere hardwerkende collega’s die hem net zo zeer verdienen als ik! Gordon

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) op

Lees ook: Heftig: Beau van Erven Dorens met de dood bedreigd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: