Gordon is weer thuis na ziekenhuisopname vanwege hoog suikergehalte

De zanger kampt sinds zijn 35e met diabetes type 2

Gordon (52) heeft een zwaar weekend achter de rug. Afgelopen zaterdag is hij namelijk per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De reden: zijn suikergehalte was te hoog. En voor iemand met diabetes type 2 kan dit erg gevaarlijk zijn. Gelukkig heeft zijn management laten weten dat het weer goed gaat met de zanger en dat hij ondertussen weer thuis is bij hondje Toto. 

 

Diabetes

Gordon kampt al sinds zijn 35e met diabetes type 2. Bij diabetes kan een te hoog suikergehalte al heel gevaarlijk zijn. Het management van Gordon liet weten dat ze hem ter observatie naar het ziekenhuis hebben gebracht. Hij was eerst verzwakt, maar inmiddels zou de zanger weer aanspreekbaar zijn.

Jarig kiekje

Twee dagen geleden had Gordon nog een foto op Instagram geplaatst van hem en zijn zussen. Hierbij schreef hij: “Mijn zussie Tineke is 66 geworden en hoe mooi ziet ze er nog uit? Trots op mijn zus!”. Ondanks alle ophef, staat ook hondje Toto op de foto. Het hondje is de laatste tijd veel in het nieuws geweest door zijn ras. Het is namelijk een Franse Bulldog en zou volgens de dierenbescherming helemaal doorgefokt zijn. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Sneer van Geer

Ook kreeg Gordon veel te horen over zijn coke en drankgebruik. Oud-collega Gerard Joling liet aan RTL Boulevard weten dat Gordon weer is teruggevallen in zijn verslaving. Iets wat volgens Gorden niet waar is. Zelf zegt de zanger sinds 1 januari 2021 een drugsvrij leven te hebben. Tegenover RTL Boulevard is hij stellig: “Ik ben écht clean.” Ook is hij niet te spreken over het gedrag van Gerard. “Dat vervolgens mijn ex collega Gerard er nog even zijn plasje over moet doen, zegt meer over het karakter van hem.”

Lees ook: Roze of blauwe muisjes? Maxime Meiland hint op geslacht baby

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress