Hello, Goodbye: Gordon vertrekt vandaag naar Dubai

‘Goodbye Holland’

Vandaag is het een grote dag voor Gordon. Hij verlaat namelijk zijn vertrouwde kikkerlandje en verhuisd samen met vriendlief Jeffrey en hondje Toto naar Dubai. De koffers staan al klaar voor vertrek, laat de zanger weten in een bericht op social media. 

Grote avontuur

Vrijdag was het nog groot feest in Amsterdam, maar vandaag is het dan echt zo ver. Gordon, Jeffrey en Toto stappen namelijk in het vliegtuig op weg naar Dubai. Vooral Gordon kijkt erg uit naar het grote avontuur, zo liet hij eerder al weten op social media. Voordat ze een eerste stap kunnen zetten in Dubai, moet ze eerst al hun spullen overbrengen. En zoals we van Gordon weten, pakt hij dit groots aan.

Hello Dubai

Op social media deelt Gordon een foto van de koffers die meegaan naar Dubai. Hier zien we dat zijn hal helemaal volstaat met bagage. Bij de foto schrijft de zanger: “De dag dat je wist dat hij zou komen. Goodbye Holland, Hello Dubai.”

Afscheidsfeestje

Eerder deze week hield Gordon nog een afscheidsfeestje voor zijn vrienden en familie. Dit is overigens niet de eerste keer dat Gordon een afscheidsfeestje organiseerde. Zo gaf hij ook een feest op de avond van de aanslag op Peter. R. de Vries. “Tranen en gevoel van radeloosheid gevolgd door woede en vooral ongeloof bij de aanwezige gasten waaronder veel collega’s die Peter allemaal kennen”, schreef de zanger destijds op zijn Instagram. “Het feest ging door maar iedereen was zichtbaar aangeslagen en emotioneel.”

Lees ook: Kijkers onder de indruk van eerbetoon Peter R. de Vries tijdens Televizier-Gala

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress