Gordon verwijdert Instagramaccount

Gordon

Dit doet de zanger nadat hij eerder al zijn theatertour cancelde

Bijna een jaar hadden we niets van hem gehoord, maar afgelopen maand was Gordon weer terug op Instagram. De zanger maakte een paar weken geleden niet alleen een comeback op social media, maar kondigde ook meteen een nieuw album aan. Helaas voor de zanger voelt hij zich nu, nog geen maand later, genoodzaakt zijn theatertour af te zeggen en weer te verdwijnen van de socials. Hij zou naar eigen zeggen te maken hebben met te veel negatieve berichtgeving rondom zijn nieuwe album.

Heftig jaar

Er is de afgelopen tijd een hoop gebeurd in Gordons leven. Met name zijn liefdesleven is nogal roerig geweest, en daar hebben we allemaal van mee kunnen genieten. Vlak nadat de zanger eindelijk dacht zijn prins op het witte paard te hebben gevonden, viel zijn droom in duigen. Gavin bleek niet de man die Gordon dacht dat hij was, en al snel volgde een breuk. Van alle perikelen werd in de media uitgebreid verslag gedaan, wat het voor de zanger extra pijnlijk maakte. Gordon noemde afgelopen jaar dan ook het zwartste jaar uit zijn leven.

Comeback

Gordon heeft na deze roerige tijd bewust bijna een jaar afscheid genomen van social media. “Of ik het gemist heb? Jazeker. Of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja!”, schreef hij toen hij afgelopen maand zijn comeback maakte op Instagram.

Wel vond hij het jammer dat hij zijn privéleven niet meer zo openlijk en met enthousiasme kon delen als hij voorheen deed. Dat weerhield hem er echter niet van om tóch een comeback te maken op social media. “Ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden. Dus kom ik vanaf vandaag weer online, maar puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed.”

Album van mijn leven

Niemand wist namelijk dat Gordon het afgelopen jaar heimelijk bezig was met opnames voor een nieuw album. “Ik nam in 2016 afscheid van het zingen door persoonlijke omstandigheden die nu niet meer gelden. Dus nu na acht jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel Album van mijn leven“, kondigde de zanger een aantal weken geleden aan.

“Inmiddels ben ik 55 maar nog vol van levensenergie”, ging Gordon verder. “Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven”, besluit hij. “Ik heb jullie gemist!”

Gordon trekt zich terug

Vorige week kwam Gordon met zijn bijzondere muzikale comeback. Na acht jaar stil te hebben gezeten, presenteerde hij zijn nieuwe album, genaamd Het Album Van Mijn Leven. Ondanks dat hij zelf erg trots was op het album, heeft hij forse kritieken over zich heen gekregen. En die hebben hem zodanig geraakt, dat hij gisteren besloot alle promotionele activiteiten rondom zijn album te cancelen.

Zijn manager liet aan RTL Boulevard weten: “Het is heel jammer, voor iedereen. Maar hij kan niet met de kritiek omgaan. Het was echt te veel voor hem. Alles bij elkaar. Het is ook niet heel leuk om promo te blijven maken als zoiets afgezeken wordt. Het is in overleg met ons gedaan, dus niet in een opwelling. In principe ga ik er verder niks over zeggen, verder geef ik geen commentaar.” En daar bleef het niet bij, want de zanger besluit nu opnieuw ook zijn Instagram te verwijderen.

Lees ook: Gordon emotioneel over relatiebreuk: ‘Zwartste jaar uit mijn leven’

Bron: RTL Boulevard, Archief | Beeld: NL Beeld

Array