Verdrietig nieuws voor Gordon: zus Lydia plotseling overleden

Het overlijden van Lydia kwam erg onverwachts

Verdrietig nieuws voor Gordon en zijn familie. Zijn zus, Lydia Heuckeroth, is zondagochtend na een kort ziekbed overleden. Gordon en zijn broer Martin maakten het nieuws beiden bekend op hun Facebookpagina. Lydia werd 61 jaar oud.

Zowel Gordon als zijn broer Martin bracht het nieuws naar buiten via Facebook.

Overlijden

“Mijn zus Lydia, rust zacht”, schrijft Gordon volgens ANP op zijn Facebook. De dood van zijn oudere zus kwam erg onverwacht. Aan het AD vertelt Martin Heuckeroth, de oudere broer van Gordon, dat Lydia drie dagen voor haar overlijden onwel werd. “Ze raakte van het ene op het andere moment verlamd aan de linkerkant van haar lichaam. Vervolgens kreeg ze last van vochtophopingen in haar hersenen. Aanvankelijk leek ze vooruit te gaan, maar helaas heeft het niet zo mogen zijn.”

Relatie met Gordon

Gordon is geschokt door het overlijden van zijn zus. De twee hadden niet veel contact meer en vorig jaar was er zelfs wat bonje tussen de twee nadat Gordon in zijn biografie schreef dat hij en zijn broers en zussen waren misbruikt door hun ouders, iets wat volgens Lydia niet waar was. “Ondanks dat het contact miniem was, blijft het toch je zus”, vertelde Gordon in het programma 6 Inside. “Ik had een speciale band met mijn zus. Ze was hysterisch grappig en was zelfs ooit de voice-over van mijn radio- en tv-shows. Ze was een pechvogel op het gebied van haar gezondheid en dat is haar nu fataal geworden. Ik ben lam geslagen.”

Lees ook: Nicolette van Dam over gewelddadige overval op vader: ‘We blijven positief.’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD, Linda, ANP | Beeld: Hollandse Hoogte