Grappig om te lezen: DIT zegt je sterrenbeeld over wat voor soort moeder jij bent!

  • Tweelingen: Je bent pienter en intellectueel en je hecht veel waarde aan een kwalitatieve opleiding voor jezelf en je kroost. Je vindt het belangrijk dat je kinderen een goede algemene ontwikkeling hebben en zich interesseren voor maatschappelijke kwesties. Probeer hierin niet te rigide te zijn, je kids moeten wel zichzelf kunnen zijn. Als ze lekker de hele avond een computerspelletje willen spelen, moet dat ook gewoon kunnen.
  • Kreeft: Je droomt al sinds jongs af aan over het moederschap en zorgen zit in jouw natuur. Je bent lief, zachtaardig, consequent en je hebt echt alles over voor je kinderen. Je kinderen kunnen met alles bij jou terecht en je zal ze overal mee helpen. Pas echter wel op dat je jezelf niet vergeet, want alleen als je ook goed voor jezelf zorgt kan je een voorbeeld voor je kinderen zijn.

  • Leeuw: Je barst van de energie en dit maakt je een geweldige moeder om mee te spelen en mee op avontuur te gaan. Je levendige fantasie zorgt voor geweldige verhalen en spelletjes, je kinderen zullen zich met jou nooit vervelen. Pas wel op dat je niet altijd het centrum van de aandacht bent, je kinderen moeten ook aan de beurt komen.
  • Maagd: Je bent ambitieus, intelligent en pragmatisch ingesteld. Je voedt je kinderen gedisciplineerd op, met de blik op hun toekomst gericht. Zelfs het spelen doen ze volgens het boekje, maar pas je wel op dat je de controle soms loslaat? Niet alles hoeft goed of perfect te zijn, laat ruimte voor fouten. Hier leren ze alleen maar van.
  • Weegschaal: Je bent rustig, ontspannen en dit weerklinkt ook in je manier van opvoeden. Je bent vrij conflictmijdend ingesteld en je hebt een hekel aan ruzie en harde woorden. Probeer je kinderen echter wel te leren dat confrontatie niet iets is om bang voor te zijn, soms is het nodig. Daar worden ze sterker van!
  • Schorpioen: Je bent een echt familiemens en lekker thuis zijn met je gezin is eigenlijk het enige wat je nodig hebt om je echt gelukkig te voelen. Soms is het echter wel goed om even wat tijd voor jezelf te hebben om elkaars gezelschap weer echt te kunnen waarderen. Dit geldt voor jou, maar ook voor je kinderen!
  • Boogschutter: Je bent vrolijk, avontuurlijk en speels, je stikt van de ideeën voor leuke activiteiten met de kinderen. Je kinderen neem je overal mee naartoe, op vakantie, naar vrienden, maar ook naar dure restaurants en opgeprikte gelegenheden. Dit zorgt ervoor dat ze al wat meer van de wereld hebben gezien dan hun leeftijdsgenootjes. Zorg er echter voor dat het niet ten koste gaat van die zo belangrijke structuur in het leven van je jonge kids!

Bron: PureWow | Beeld ter illustratie


Pagina 2/2